Ana SayfaDizilerDamla Sönmez Aziz Dizisinden Ayrılıyor Mu?

İlgili Postlar

Damla Sönmez Aziz Dizisinden Ayrılıyor Mu?

Aziz dizisinin baş rollerinde yer alan Damla Sönmez, dizi yayınlanmadan Murat Yıldırım ile fazlasıyla öne çıkacağı düşünülüyordu. Hikaye, Efnan karakterini öne çıkardı. Dizinin gidişatıyla Dilruba karakterini canlandıran Damla Sönmez, geri plana düştü. Dizinin gidişatına göre Dilruba, şehri terk ediyor. Damla Sönmez, Aziz dizisinden ayrılıyor mu? Güzel oyuncu kaçıncı bölümde diziden ayrılacak?

Damla Sönmez Aziz Dizisinden Ayrılıyor Mu?

Damla Sönmez‘in, Aziz dizisine 25. bölümde veda edeceği ortaya çıktı. Bu haber, güzel oyununun hayranlarını çok üzdü. Aziz dizisinin hikayesindeki Efnan karakterini izleyiciler kısa sürede çok sevdi. Simay Barlas’ın çok başarılı performansı ve Murat Yıldırım ile güçlü uyumları da başarının önemli nedenlerinden oldu. Ancak Damla Sönmez hayranları oyuncunun canlandırdığı Dilruba karakterinin geride kalmasından da memnun kalmadı. Son bölümden sonra, Aziz yalnız bir yola gireceği için Efnan karakteri de geri planla kalabilir.

AZİZ 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Adem, Piere’e söz verdiği gibi yapamaz ve hisseleri ona verirse Dilruba’yı kaybedeceğinden korkar. Piere, onun hisselerini kendisine vereceğinden emin atölyeye yerleşir ve baş köşeye Efnan’ın resmini asar. Aziz, resmi görünce silahını Piere’e doğrultup tetiğe defalarca kez basar. Daha sonra elindeki mermiyi gösterip onunda zamanı geleceğini söyler.

Piere’i atölyeden atar. Adem, hemen Dilruba’nın üzerine yürür. Efnan, onları zor ayırır. Dilruba’yı Hatice ananın evine gönderip Aziz’e durumu anlatır. Piere’in evine onu kurtarmak için gittiğini, oraya giderken ölümü de göze aldığını söyler. Aziz, önce ona kızar ve Efnan’dan bir daha kendisine yalan söylememesini ister.

Ertesi gün, Hayat’da meclis kurulacağı haberi gelir. Aziz, Ankara’nın da isteği üzere adaylığını koyar. Bu süreçte Dilruba’nın yanında olmasının iyi olmayacağını, hem de Adem’in onu rahat bırakmayacağını bilir. Dilruba’yla konuşup onu annesinin yanına göndermek ister.

İstemese de Dilruba, gitmeyi kabul eder. Adem, son anda Dilruba’nı gideceğini öğrenir ve gitse de yetişemez. Piere, Dilruba’nın bindiği arabayı durdurup onu evine getirir. Onun, yüklü bir mirasın sahibi olduğunu, Adem’den boşanmasına yardım edeceğini ama, karşılığında ondan bir şey ister.

Adem, intihar etmeye kalkar. Aziz, onu son anda kurtarır. Adem’in, eski hastalığı tekrarlar. Piere, Kenen’la konuşup ona Aziz’in karşısına milletvekili adaylığını koymasını, vekil olduktan sonra kendilerine çalışmak üzere onunla anlaşır. Önce, tüm halkın vergi borcunu peşin ister.

Kenan, halka bedava erzak dağıtır. İyice halkın güvenini kazanmak için, Piere’den onların borçlarını satın aldığını, milletvekili olduktan sonra onların borcunu kapatacağını açıklar. Aziz, halkın onların tuzağına düşmesini ve Hatay’ın ve Hataylıların bağımsızlıklarını kazanmaları için çiftliğini ipotek edip bankadan kredi çeker ve halkın vergi borcunu kapatır.

Dilruba, Adem’e birlikte kaçmayı teklif edip atölye hisselerini ister. Hisseleri aldıktan sonra ondan boşandığını söyleyip doğru Aziz’in yanına gider. Dilruba, Aziz’e hisselerini geri verir. Aziz, Adem’in onu rahatsız edeceğini söyler. Dilruba ise Aziz’e, eğer kendisiyle evlenirse hiçbir şey yapamayacağını söyler. Efnan, onların konuşmalarını duyar.

Aziz 23. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Vatanı İçin Tehlikeli Bir Yola Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler