Ana SayfaKimdirCüneyt Tek Kimdir?

İlgili Postlar

Cüneyt Tek Kimdir?

Son dönemde çıkardığı Büyük şarkısı ile dikkatleri üzerine çeken Cüneyt Tek kimdir? Cüneyt Tek Kaç Yaşındadır? Cüneyt Tek Ne Zaman Doğdu? Cüneyt Tek Nerede Doğdu? Cüneyt Tek Aslen Nereli? Cüneyt Tek Hangi Burçtur? Cüneyt Tek hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Cüneyt Tek Kaç Yaşındadır? Cüneyt Tek Ne Zaman Doğdu? Cüneyt Tek Nerede Doğdu? Cüneyt Tek Aslen Nereli? Cüneyt Tek Hangi Burçtur?

Cüneyt Tek 6 Şubat 1979 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir ve kova burcudur.

Cüneyt Tek kimdir?

Cüneyt Tek Adana’da dünyaya gelmiş, ilköğretim ve lise eğitimini Adana’da tamamlamıştır. Başarılı bir öğrencilik hayatı yaşayan şarkıcı öğrenim hayatı boyuncu bir çok kez gösterilerde sahne almıştır. Eğitim hayatını Adana’da tamamlayan Cüneyt Tek İstanbul’a gelerek çeşitli bar ve gece kulüplerinde sahne almaya başlamıştır. Sesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sanatçı albüm yapmaya karar vermiş ve albüm hazırlığı bir buçuk yıl sürmüştür. Albüm yapma sürecinde ise bar ve gece kulüplerinde sahne almaya devam etmiştir.

Şarkıcı ilk albümü Gidersen’i 2005 yılında çıkardı. Albümün adını taşıyan Gidersen şarkısı en çok dinlenen mp3 olmayı başardı. Albümün yapımcılığını Şahin Özer, aranjörlüğünü ise Suat Aydoğan üstlendi. Albümdeki 12 adet şarkının 10 tanesinin bestesi Cüneyt Tek’e ait.

Tek ilk albümünün ardından ikinci albümü Kurşun, üçüncü albümü Nazar Boncuğu ve dördüncü albümü Çünkü Aşk’ı çıkarmıştır.

Cüneyt Tek’in Albümleri

  • Gidersen
  • Kurşun
  • Nazar Boncuğu
  • Çünkü Aşk

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler