Ana SayfaKimdirBilal Göregen Kimdir?

İlgili Postlar

Bilal Göregen Kimdir?

Yetenek Sizsiniz yarışması ile tanınan Bilal Göregen kimdir? Bilal Göregen kaç yaşında? Bilal Göregen aslen nereli? Bilal Göregen hangi burç? Bilal Göregen hakkında merak edilen herşey haberimizde…

Bugün Doğan Ünlüler

Bilal Göregen kaç yaşında? Bilal Göregen aslen nereli? Bilal Göregen hangi burç?

Bilal Göregen 1 Ocak 1988 yılında Hatay Dörtyol’da dünyaya geldi ve oğlak burcu.

Bilal Göregen Kimdir?

Baba tarafından Bitlis’li ve 7 kardeş olan Bilal Göregen ailenin 3. ve tek engelli çocuğudur. Bilal Göregen ilköğretim hayatını Hatay Dörtyol’da, Lise eğitim hayatını ise Kahramanmaraş’ta tamamladı ve ardından İstanbul Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Bölümünü’nde eğitimini sürdürmüştür. Görme engelli olan Bilal Göregen müzik alanında kendini geliştirerek şarkı söylemeye başladı. Şarkı söylerken ağzıyla çıkardığı sesleri söylediği şarkılara eklemesi dikkat çekmesine neden oldu. İnternete koyduğu şarkı söylediği videolarla kendinden söz ettirmeyi başaran Göregen  Ülke TV’de Turgay Güler’in sunduğu Sıradışı programına Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince isimli şarkıyla çıktı ve söylediği şarkıyla tanınmaya başladı.

Bilal Göregen Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve juri üyeliğini üstlendiği, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı. Göregen programda sergilediği performansla beğeni alarak finale kalmayı başardı ve yarışmayı ikinci olarak bitirdi. Bilal Göregen yarışmayı kazanması halinde para ödülü ile gözlerini tedavi ettireceğini söylemişti.

Bilal Göregen’in Söylediği Şarkılar

  • Sevdiğim Kız Bana Abi Deyince
  • Yeşil Başlı Gövel Ördek
  • Emmoğlu
  • Bu Adam Benim Babam
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler