Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın'ın doktorundan yeni açıklama! Sağlık durumu nasıl?

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın’ın doktorundan yeni açıklama! Sağlık durumu nasıl?

Cüneyt Arkın’ın doktorundan yeni açıklama! Sağlık durumu nasıl? Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan usta sanatçı Cüneyt Arkın’ın doktoru, yeni bir açıklama yaptı. Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu nasıl? Ne zaman taburcu olacak? Yoğun bakımdan çıktı mı? Detaylar haberimizde…

Cüneyt Arkın’dan mesaj: Telif haklarımı almadan ölmem!

Cüneyt Arkın’ın doktorundan yeni açıklama

Geçtiğimiz günlerde yazlığında solunum sorunu yaşayan ve hemen hastaneye kaldırılan usta sanatçı Cüneyt Arkın’ın doktoru yeni bir açıklama yaparak Arkın’ın sağlık durumuna ilişkin bilgiler verdi. Arkın’ın doktoru Serpil Özsezin, “Büyük bir kalp yetmezliğine bağlı gelişen akciğer ödemi tablosunda KOAH nedeniyle solunumu sıkıntısıyla geldi. İki gündür yoğun bakımda takip ediyoruz. Makineye bağlamaya ihtiyacımız olmadı çok şükür. Testleri yapıldı. Maske tedavisiyle şu anda dün akşamdan beri daha iyi, daha rahat. Konuşabiliyor, kahvaltısını yaptı. 2-3 güne yoğun bakımdan çıkarmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Cüneyt Arkın kimdir?

Kısa zamanda babam da çıkar bir açıklama yapar

Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Cüreklibatır, sosyal medyada çıkan olumsuz haberlere tepki göstererek; “İlk geldiğimizde korkmuştuk ama buraya geldiğimiz andan itibaren inanılmaz bir ilgi gösterdiler. Bugün inanılmaz güzel gördüm. İyileşmiş gördüm. Yarın da inşallah çıkacağız. Kısa zamanda babam da çıkar bir açıklama yapar.” dedi.

Benim Malkoçoğlu’ma bir şey olmaz

Usta sanatçının eşi Betül Cüreklibatır ise; “Çok iyi gidiyor. Daha da iyi olacak. Nefes almakta çok zorlanıyordu. Çok korkuttu bizi. Kültür bakanımız, sağlık bakanımız ve cumhurbaşkanımız aradı. Çok mutluyum. Allah sağlık verecek. Benim Malkoçoğlu’ma bir şey olmaz.” diye konuştu.

Elimi tuttu, konuştu benimle

Cüneyt Arkın’ın tedavi olduğu hastanenin sahibi Hayati Arkaz da “Geldiğinde bilinci kapalıydı. Yapılan tüm müdahalelerle dün sabah itibariyle şuuru açıldı. Elimi tuttu konuştu benimle. Dün devamlı yanındaydım. Bugün daha iyi. Kendisi hayatı seviyor. Dirençli, tedaviye cevap veriyor. Çok güçlü bir insan. Zannediyorum iki gün içinde taburcu edip evine göndereceğiz.” dedi.

Yeşilçam’ın unutulmaz efsanelerinden usta sanatçı Cüneyt Arkın, geçtiğimiz Pazar günü yazlığında solunum sorunu yaşayarak fenalaşmıştı. Hemen hastaneye kaldırılan Arkın’ın tedavisi devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler