Ana SayfaDizilerÇukur'un haini kim? Çukur dizisinde final gibi 2 sürpriz veda!

İlgili Postlar

Çukur’un haini kim? Çukur dizisinde final gibi 2 sürpriz veda!

Çukur’un dün yayınlanan 48. bölümünde 2 sürpriz veda yaşandı. Final tadında geçen 48. bölümde 2 önemli oyuncu sürpriz şekilde diziye veda etti. Yamaç saldırıya uğradı peki Yamaç’ı vuran hain kim? Çukur’un haini kim? Tüm detaylar haberimizde…

Çukur Dizisinde Yamaç Ölecek mi?

Çukur’da İki Oyuncu Veda Etti

Show TV’de pazartesi günleri ekrana gelen ve pazartesi akşamlarının lokomotifi fenomen dizi Çukur, 48. bölümüyle 2018’deki son bölümüyle ekranlara geldi ve adeta 2018’e final gibi bir veda etti. Koçavalılar’ın Karakuzular’ı bitirmek için hazırladığı plan sonuç verdi ve Çukur’un ikinci sezonundaki 2 önemli isim diziye veda etti.

Mehmet Yılmaz Ak kimdir?

Karakuzular’ın hem maddi hem de hukuki işlerinin sorumlusu olan Ersoy karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak ve Karakuzular’ın önemli adamlarından Lal Fındık’ı canlandıran Ramin Nazır 2018’in son bölümünde diziye veda etti. 48. bölümün mutlu sonla biterek 2018’e veda etmesi beklenirken bir sürpriz daha yaşattı ve adeta ters köşe yaptı. Final sahnesinde Karakuzalar’ın zor zamanlarında yardım istediği ancak sezon boyunca kimliği gizli tutulan isim harekete geçti.

Çukur’da Ortalık Hiç Karışmadığı Kadar Karışacak!

Yamaç Saldırıya Uğradı

Ersoy’un öldüğünden haberi olmayan ve onunla buluşmaya giden Yamaç, buluşma noktasında silahlı saldırıya uğradı. Yamaç’ın vurulduktan sonra ‘Neden?’ diye sorması ise saldırganın Çukur’un içinden biri olması konusunu gündeme getirdi.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur’un Haini Kim?

Daha önceki bölümlerde de Karakuzular’ın pek çok kez dile getirdiği “Yamaç’ı öldürmeyeceğimize söz verdik” mesajları final sahnesindeki saldırı ile birleşince akıllara ‘Hain kim?’ sorusunu getirdi. Yamaç’ın vurulduğu sahnede sorduğu “Neden?” sorusu akıllarda büyük soru işaretleri oluştururken herkesin aklındaki “Hain kim?” sorusu 48. bölüme damgasını vurdu ve dizinin final sahnesi de aynı sorunun yer aldığı duvar yazısıyla bitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler