Ana SayfaDizilerÇukur'da Şoke Eden Ayrılık!

İlgili Postlar

Çukur’da Şoke Eden Ayrılık!

Çukur’un geçtiğimiz son bölümünde; Beyefendi’nin öldürülmesi, sosyal medyada dizi müdavimlerinin gündemini oldukça meşgul etti. Usta oyuncu Burak Sergen’in canlandırdığı, Çukur’un namı diğer Beyefendisi Baykal, Rus Mafyası tarafından öldürüldü. Bu nedenle, Çukur’un yeni bölümünden itibaren artık Beyefendi karakteri ve Burak Sergen dizide olmayacak.

Ekranların fenomeni Çukur dizisinin geçtiğimiz pazartesi yayınlanan 23. Bölümünde, sürpriz ayrılıkların yaşanması, sosyal medya gündeminde epeyce konuşulan konulardan oldu. Dizinin Beyefendisi Baykal’ın, Rus mafyası tarafından öldürülmesi birinci şoku yaşatırken, Baykal’ı öldüren Elvis’in de öldürülmesi ikinci bir şok daha yaşattı.

Çukur’a Yeni Karakter: Psikopat Elvis

Burak Sergen Kimdir?

Saygın Soysal Kimdir?

Burak Sergen ve Saygın Soysal Çukur’a Veda Etti!

Çukur’un Beyefendisi Burak Sergen, dizi filmin kadrosuna geçen hafta katılan, Rus Mafyasının adamı olan Psikopat Elvis tarafından öldürülünce, Elvis karakterini canlandıran oyuncu Saygın Soysal da sürpriz bir kişi tarafından öldürülerek; diziden ayrılan diğer isim oldu. Çukur’un son bölümüyle, başarılı oyuncular Burak Sergen ve Saygın Soysal’ın diziye veda etmesi, izleyicilere iki ayrılık birden yaşattı.

Emrah amirlikten istifa etti!

Sevilen dizinin, 2 Nisan Pazartesi akşamki son bölümünde; Yamaç, Elvis’i yakaladıktan sonra Emrah gelmişti. Yamaç, Emrah’ın kendilerine neden yardım ettiğini merak ediyordu. Aralarında geçen diyalogda Emrah’ın; “asıl benim sevdiklerime kimse zarar vermez” demesi Yamaç’ı şüphelendirmiş ve Emrah’ın, Sena’nın ağabeyi olduğunu düşünmüştü. Ve sonunda olan oldu; Emrah, amirlikten istifa ettiğini söyleyerek, Elvis’i vurdu.

Kardeşlerin acı günü…

Emrah, babası Baykal’dan bir türlü haber alamayınca Nazım’ın yanına gitti. Babasının nerede olduğunu, neden kendisini aramadığını sorunca, Nazım ise “artık her şeyin bittiğini Baykal’ın öldüğünü” söylüyor. Emrah, Nazım’dan kendisini, babasının yanına götürmesini istemesiyle, Baykal’ın cesedini görüyor.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler