Ana SayfaDizilerÇukur'a Yeni Karakter: Psikopat Elvis

İlgili Postlar

Çukur’a Yeni Karakter: Psikopat Elvis

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizi ‘Çukur’un kadrosu genişliyor. Paylaşılan Çukur 22. bölüm fragmanı heyecan uyandırırken daha önce ‘Hatırla Sevgili’, ‘Muhteşem Yüzyıl’ ve ‘Kara Para Aşk’ gibi dizilerde rol alan Saygın Soysal, psikopat bir karakterle ‘Çukur’ dizisinin oyuncu kadrosuna katılıyor.

Saygın Soysal Kimdir?

İlk kez 22’nci bölümde izleyici karşısında yer alacak olan Saygın Soysal, Elvis adlı psikopat tipli bir karaktere hayat verecek. Yamaç ile Vartolu’nun tuzağına düşerek güç kaybı yaşayan Beyefendi ile arasında  güçlü bir bağ olan Elvis, pek çok dengeleri de değiştirecekmiş gibi görünüyor.

[affiliate_news id=”43189″]

Beyefendi’yi kurtaracak kilit karakterin Laz olması beklenirken bambaşka bir karakter bu role soyunuyor. Saygın Soysal, son bölümlerde hamleleri tutmayan ve Yamaç karşısında sürekli hayal kırıklığına uğrayan Beyefendi’nin akıbeti ile ilgili kilit bir pozisyonda olacak. Herkesin merak ettiği “Baykal, gücünü geri kazanacak mı?” sorusunun cevap bulması beklenen yeni bölümde işleri kızıştıracak karakter olacak. 22. bölüm ile diziye dahil olan ve kilit bir role sahip Saygın Soysal’ın canlandırdığı Elvis karakterinin Yamaç ve İdris’le karşılaşmasından sonra ne olacağı merakla bekleniyor.

‘Çukur’un yeni bölümü 26 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

[affiliate_news id=”38032″]

Çukur 22. Bölüm Fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler