Ana SayfaDizilerÇukur 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Büyük Savaş Başladı

İlgili Postlar

Çukur 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Büyük Savaş Başladı

Her geçen hafta daha heyecanlı bölümlerle ekranların karşısına kitlendiğimiz Çukur 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Show TV’nin pazartesi akşamları yayınlanan ve izleyiciyi ekran başına adeta çivileyen fenomen dizisi Çukur’da heyecan kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Çukur’un önümüzdeki bölümünde sürpriz bir isim de diziye katılıyor. İşte Çukur 22. bölüm fragmanı…

Erkan Kolçak Köstendil Kimdir?

[affiliate_news id=”29430″]

Büyük Savaş Başladı

Her pazartesi Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Ay Yapım imzalı Çukur’un 22. bölüm ilk tanıtımı Çukur Youtube kanalında yayınlandı. Çukur dizisinin 21. bölümünde Vartolu ve Yamaç, Selim ve avukat Nazım’ın desteğiyle müthiş bir aksiyon planı yaparak Beyefendi’yi yakalamayı başarmıştı.

Çukur 22. bölüm fragmanı yayınlanmasıyla birlikte dizide yeni bir karakter daha yerini aldı. Yayınlanan ilk fragmanda Koçovalı İdris ve Yamaç’ın davet edildikleri esrarengiz restoranda karşı karşıya geldiği Elvis karakteri büyük merak uyandırdı. Tehditkar bir yaklaşımla Yamaç ve İdris’e meydan okuyarak onlardan Baykal’ın serbest bırakmalarını ve peşini bırakmalarını isteyen Elvis, Yamaç’ın sert tepkisiyle karşılaşırken, bu gizemli psikopat tipli adamın dengeleri nasıl değiştireceği heyecanla bekleniyor.

Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı) Kimdir?

Tanıtımda yer alan Vartolu’nun elinde silahıyla nefes nefese koştuğu anlar ise büyük merak uyandırıyor. Çukur, her saniyesinde aksiyon dolu televizyon başından ayrılmadan izletmeyi başaran çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

[affiliate_news id=”43188″]

Çukur 22. Bölüm Fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler