Ana SayfaDizilerÇukur'da dikkat çeken hata!

İlgili Postlar

Çukur’da dikkat çeken hata!

Fenomen dizi Çukur’da bir detay dikkatlerden kaçmıştı. Hatayı, dizinin dikkatli izleyicileri fark etti. Çukur’daki mikrofon hatası, sosyal medyada gündeme geldi. İşte detaylar…

Çukur’da hata

SHOW TV ekranlarının Pazartesi günleri izleyiciyi ekran başına kitleyen sevilen dizisi Çukur, bu hafta yayınlanan yeni bölümü ile yine büyük bir başarı elde etti. Dizide, bir hata izleyicinin dikkatin çekti.

Vartolu’nun belinde mikrofon unuttular

Çukur’un fenomen ismi Vartolu, silahı beline koyarken epeyce bir zorlandı. Bu anlarda dikkat kesilen dizi izleyicisi, hemen hatayı fark etti. Vartolu’nun belinde mikrofon unutulmuştu. Belinde mikrofon olan Erkan Kolçak Köstendil, silahı beline koymakta zorlandı. Dikkatli izleyici, bu hatayı hemen fark etti ve sosyal medyada gündeme getirdi.

İddialı dizi Çukur, bu hafta yine izlenme rekorları kırdı. Dizi, geçtiğimiz hafta yeni yıl nedeni ile birçok dizi gibi yayınlanmamıştı. Dizinin tutkunları, bu haftaki bölümü iple çekmişlerdi. Pazartesi akşamı Çukur saati gelince, tüm izleyicisi ekran başına kitlendi. Çukur, bu haftaki yeni bölümü ile yine nefes kesi.

Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler