Ana SayfaDiziler'Arka Sokaklar'da Şebnem Schaefer Sürprizi!

İlgili Postlar

‘Arka Sokaklar’da Şebnem Schaefer Sürprizi!

Ünlü oyuncu Şebnem Schaefer, ‘Arka Sokaklar’ dizisinin 12 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar’da sürprizler devam ediyor. Dizisinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde Şebnem Schaefer sürprizi var. 2006 yılında katıldığı ‘Miss Germany’ yarışmasında ikinci olan ve oynadığı birçok diziyle adından söz ettiren Schaefer, son olarak Bloomberg HT’de yayınlanan ‘Lütfen artı 1’ programında sunucu olarak karşımıza çıkmıştı. Uzun bir aradan sonra setlere dönen ünlü manken, yapımını Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini ise Orhan Oğuz’un yaptığı Arka Sokaklar dizinin 435. bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak.

YELDA KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

Şebnem Schaefer, dizide kendinden çok uzak olmayan ‘Eski Türkiye Güzeli’ rolüyle karşımıza çıkacak ve alışveriş düşkünü, Şamil’in eşi ‘Yelda’ karakterini canlandıracak. Kanal D’nin fenomen dizisi, yeni bölümleriyle her cuma akşamı saat 20.00’de ekrana geliyor.

 

BEKARET TARTIŞMASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Bir zamanlar Şenol İpek ve Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Schaefer, hem İpek’in hem de Deniz’in biseksüel olduğunu iddia ederek: “Bu erkekler beni beyaz gelinlik giyecek kadar saf ve temiz bıraktı.” demişti. Ünlü manken, bunun üzerine katıldığı bir programda bekaret raporunu göstermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler