Ana SayfaÜnlülerÇukur, Koçovalıların elinden gidiyor mu?

İlgili Postlar

Çukur, Koçovalıların elinden gidiyor mu?

Sezon finali giderek yaklaşan ve özel bir gösterim ile final yapacak Çukur dizisinde Koçovalıların Çukur’daki hakimiyetini kaybedebileceği konuşuluyor.

Ekranların efsane dizilerinden olan Çukur’da yeni bölüm öncesinde nefesler tutuldu. Fragmanlarda Çukur için ciddi bir rekabetin olduğu görülürken Vartolunun Çukur elinden gidiyor sözleri Çukur için ciddi soru işaretleri oluşturdu.

Çukur için özel final!

Adım adım finale

Finale çok kısa bir süre kala dizi içerisinde dengeler de giderek değişiyor. Vartolu ve Koçovalılar arasındaki mücadelenin finale doğru daha da kızışması ve gerilimin artması beklenirken Çukur için yapılan maçta Cem’in de işe dahil olması bu konuda dengeleri yeniden değiştirdi. Şükrü’yü kurtarmak için harekete geçen Yamaç ve adamları ise diğer yanda oldukça sürpriz bir olay yaşadı.

Şu anda dizinin nasıl bir final ile araya gireceği merak edildiği kadar Çukur’un akıbeti de akıllarda soru işareti durumunda. Yayınlanan son bölüm ile birlikte #GEMİLERİYAKMAK! tagi ile sosyal medyada yer alan Çukur Türkiye gündeminde 10 saat 40 dakika boyunca kaldı. Dünya sıralamasına da giren dizi, dünya sıralamasında ise 1 saat 40 dakika boyunca TT oldu.

Çukur oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler