Ana SayfaDizilerÇukur dizisi 37. yeni bölüm ilk sahne yayınlandı! Vartolu ve Cumali ilk...

İlgili Postlar

Çukur dizisi 37. yeni bölüm ilk sahne yayınlandı! Vartolu ve Cumali ilk kez karşı karşıya

Çukur dizisi 37. yeni bölüm ilk sahne yayınlandı! Fragman, dizinin yeni bölümünden çarpıcı sahnelerin mesajını verdi. Yeni bölüm, inanılmaz anlar ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Çukur’un yeni bölümünde, Vartolu ve Cumali ilk kez karşı karşıya gelecek. Birbirinden habersiz iki kardeş, ilk kez yüzleşecek. Çukur dizisi 37. yeni bölüm ilk sahne ve detayları haberimizde…

Çukur’da Selim ve Vartolu Dönemi Başlıyor!

Çukur dizisi son bölümde heyecan doruktaydı

SHOW TV ekranlarının geçtiğimiz sezondan bu yana reyting listelerini alt üst eden fenomen dizisi Çukur, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yamaç ve Cumali Koçovalı’nın Çukur’u Karakuzular çetesinin elinden alma mücadelesinin yanı sıra, Karakuzular’ın Çukur sakinlerine uyguladığı ambargonun sınırlarını genişletmesini izledik.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur dizisinde büyük karşılaşma

Çukur dizisi, önümüzdeki hafta Pazartesi günü 37. yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Çukur dizisinin iki efsane karakteri, dizinin yeni bölümünde ilk kez karşılaşacak. Tabi ki, Cumali Koçovalı ve Vartolu…

1 Ekim 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur dizisi mi? Söz dizisi mi?

Vartolu ve Cumali karşı karşıya

İdris Koçovalı’nın yıllar sonra varlığından haberdar olduğu oğlu Vartolu Sadettin ve cezaevindeki oğlu Cumali Koçovalı, Çukur’un yeni bölümünde ilk kez karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma, tahmin edildiği gibi heyecanlı anlara sahne olacak. Vartolu Sadettin, kendini “Ben Salih Koçovalı” diye tanıtıyor. Cumali’nin Vartolu’ya yanıtı oldukça sert oluyor.

Cumali ve Vartolu arasında gergin anlar

Cumali Koçovalı, Vartolu Sadettin’e “Biz her veled – i zinaya Koçovalı deseydik işimiz vardı.” diye tepki gösteriyor. Vartolu’nun, Cumali’ya yanıtı “Sen benim anama küfrediyorsun, bu beğenmediğin Yamaç anamın mezarını yaptırıyor. Hanginiz daha delikanlı?” diye sert bir tepki gösteriyor. Vartolu’nun bu sözleri Cumali’yi öfkelendirmeye yetiyor. Cumali Koçovalı’nın Vartolu ile karşılaşması gergin anlara sahne oluyor.

İşte Çukur dizisi 37. yeni bölüm ilk sahne

Çukur dizisi 37. yeni bölüm ile 8 Ekim Pazartesi günü saat 20:00’de SHOW TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü, izleyicileri ekrana kilitleyecek. Çukur tutkunları, yeni bölümdeki adrenalin ve heyecanı hissederek yaşayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler