Ana SayfaDizilerÇukur 52. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı Aliço İdris Bebeği Görmeye Geliyor!

İlgili Postlar

Çukur 52. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı Aliço İdris Bebeği Görmeye Geliyor!

Show TV’de yayınlanan Türkiye’nin en çok beğenilen dizisi unvanına sahip sevilen dizinin 51. bölümü izleyenleri ile buluştu. Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 11 şubat pazartesi günü ekranlara gelecek. Çukur 52. bölüm ön izleme yayınlandı Aliço İdris Bebeği görmeye geliyor.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Çukur 52. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

Show TV’de yayınlanan Türkiye’nin en çok beğenilen dizisi unvanına sahip sevilen dizinin 51. bölümü izleyenleri ile buluştu. Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 11 şubat pazartesi günü ekranlara gelecek. Çukur 52. bölüm ön izleme  yayınlandı Aliço İdris Bebeği görmeye geliyor.

Tertemiz giyinen Aliço elinde çiçeklerle İdris’in evinin önüne geliyor ve Saadet ona kapıyı açıyor. Aliço, kendisini içeri davet eden Saadet’e şaşırıyor girebilirmiyim diyor. Saadet’in “Senin kravatını, çiçeğini sevsinler” sözleri ise Aliço’yu mutlu ediyor. İkilinin bu hali Koçovalıların evinin eski günlerini hatırlatıyor.

Çukur Dizisi son bölümünde neler oldu!

Salih ve Cumali’nin karşı karşıya geldiği anlarda duyulan silah sesi gerilimi yükseltiyor. Karşılarında Yamaç’ı gören iki kişi şok oluyor. Sena’nın hiç beklenmedik bir yüzüyle karşılaşan Cumali ve Salih, İdris’in sert tepkisiyle karşılaşıyor. Cumali, Selim ve Salih’in mahalleyi toparlıyor. Çeto ve Mahsun, Karakuzuları örgütleyerek, silah depolarını patlatmaya başlıyor.

Yamaç’ı vuranın Metin olduğu öğreniliyor!

Sultan ve Meliha karşı karşıya geliyor. Meliha, kendisini yaşatan kişinin Sultan olduğunu öğreniyor. Yamaç’ın karşısına çıkarak af dileyen Metin, başına silah dayadığı sırada Selim tarafından engelleniyor. Yamaç’ı vuran kişinin Metin olduğunu öğreniliyor. Metin her şeyi Karakuzular tarafından kaçırılan çocuğunu kurtarmak için yaptığını söylüyor. Sena, yüzleşmek için Mahsun’un karşısına çıkarken, Çeto ise İdris’le yüzleşerek heyecanı yükseltiyor.

Meke’den hesap sormak için geliyorlar. Bu arada Vartolu Salih, Ayşe’nin evinin kapısını çalıyor. Çeto içerdedir ve Ayşe’den ona yardım etmesini ister. Kapıyı açan Ayşe’ye Çetin’i aradığını söyler. Ayşe onu görmediğini söyleyerek Vartolu’yu gönderir. Vartolu Salih Medet ile birlikte Çeto’yu aramak için harekete geçtiğinde mahalledeki çocukların birbirine girdiklerini görüyor. Vartolu, silahını ateşleyerek kavgayı sonlandırıyor. Bundan sonra hiç kimsenin kavga etmemesini söyler ve  Meke sen kimsin diyerek Vartolu’ya kafa tutar. Vartolu, bıçağını Meke’nin boğazına dayar.

 2018’de Türkiye’nin En Çok Beğenilen Dizi ve Dizi Oyuncuları Belli Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler