Ana SayfaDizilerÇukur 30. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Bu kadarı akıl tutulması!

İlgili Postlar

Çukur 30. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Bu kadarı akıl tutulması!

Ekranların iddialı dizilerinden Çukur’un 20. yeni bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan fragmanlar, izleyicilerin nabzını yükseltecek cinsten. Çukur dizisinin 30. yeni bölümünde neler olacak. Yamaç ve adamları gemide ölüme terk edildikleri yerden kurtulabilecek mi? İdris Koçovalı ve Vartolu Sadettin, kahvede rehin oldukları adamların elinden kurtulabilecek mi? Peki, durumu kötüye giden Sena’nın başına ne gelecek? Saadet’in başına gelen büyük felaket ne? Gelin Çukur dizisinin 30. yeni bölüm 2. fragmanını hep birlikte inceleyelim ve detayları gözlemleyelim…

Çukur’a acil müdahale lazım!

Çukur 30. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

SHOW TV ekranlarının iddialı dizisi Çukur’un bu akşam yayınlanacak olan 30. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, dizinin yeni bölümünde adrenalin bir an olsun eksik olmayacak gibi görünüyor. İdris Koçovalı ve Vartolu Sadettin, mahallenin kahvesinde henüz kim olduğu bilinmeyen adamlar tarafından esir alınmıştı. Akıbeti merak edilen İdris ve Vartolu, adamlara meydan okuyor. Baba – oğul bir olup, kendilerini esir alanlarla çarpışmaya başlıyor. İdris Koçovalı ve Vartolu Sadettin, o kahveden sağ çıkabilecekler mi?

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Emrah’ın tuzağına düşen ve bir adamı öldürmesi ile hayatı kabusa dönen Sena’nın akıbeti ne olacak? Emrah’ın planını tıkır tıkır işlerken, Sena ölüme mi gidiyor? Yamaç, ailesinin ve Çukur’un başına gelenlerle uğraşırken, Sena’yı kurtarabilecek mi?

14 Mayıs reyting sonuçları: Zirvede kim var? Çukur mu? Söz mü?

Geçen bölümde Cemil ile evlenmek üzereyken Selim’in Cemil’i öldürmesi ile düğünü iptal olan Saadet’in başına öyle bir iş açıldı ki… Geçtiğimiz bölümlerde Vartolu ile Salih ve Saadet olarak son bir gece geçiren Saadet, hamile! Saadet, hamileliğin ilk belirtileri olarak istifra etmeye başladı. Peki, Saadet şimdi ne yapacak? İmkansız aşkı Vartolu gerçeği öğrenecek mi? Saadet, hamile olduğunu gizlemeye mi çalışacak? Yoksa, gerçek ortaya mı çıkacak?

Çukur dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan 30. yeni bölüm fragmanında inanılmaz bir hata dikkat çekti. Kendisini gemide esir alan adamlar ile çatışan Yamaç, bir adamı hem ayağından, hem de yüzünden vuruyor.

Ancak, adamın yüzünde ya da ayağında herhangi bir iz olmuyor. Bu hata, Çukur izleyicisini şoke etti. Böyle profesyonel bir dizinin, bu kadar bariz bir hata yapması şaşkınlık yarattı.

Merak edilen soruların yanıtlarını, Çukur dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 30. yeni bölümünde öğreneceğiz.

Çukur 30. yeni bölüm 2. fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler