Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay'dan Yamaç'a Büyük Tuzak!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay’dan Yamaç’a Büyük Tuzak!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur 3. sezon 17. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Vartolu, babasının katilinin Yamaç olduğunu öğrendikten sonra sabaha kadar şuursuzca geziyor ve kardeşinin düştüğü azaptan kurtarmasını istediğini söyledikleri aklına geliyor. Altın alış verişinde Çağatay Yamaç tarafından kandırılmaya çalıştığını anlıyor. Çağatay’dan Yamaç’a büyük tuzak. Yamaç’a ne olacak?

Çağatay’dan Yamaç’a Büyük Tuzak!

Çukur dizisinin 3.sezon 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Vartolu sabaha kadar düşünür ve kardeşinin defalarca kere çektiği vicdan azabını kendisine anlatmaya çalıştığını anlıyor. Babasını öldürmek zorunda kaldığını da izleyen Vartolu, Yamaç’ı affedebilecek mi?

ÇUKUR 3. SEZON 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağatay Selim’le buluşuyor ve onu kendi tarafına çekmeye çalışıyor. Yamaç’ın büyük bir saldırı peşinde olduğunu anlayan Selim, kardeşini durdurmaya bir taraftan da mahalleyi korumaya çalışıyor. Selim, kendisini ateşe atan kardeşinin neler yaşadığını sorup ona engel olmaya çalışıyor. Yamaç, göz yaşları içerisinde babasını öldürdüğünü söylemeye çalışıyor ama yapamıyor.

Hiç bir şeyden haberi olmayan Selim onun konuşmasına dahi izin vermeden kendisinin de babasını koruyamadığını söyleyip kardeşine sarılıp göz yaşı döküyor. Çağatay Yamaç’tan altınlarını istiyor. Onun altınlarını ona geri vereceğine söz veren Yamaç, sözünde durmaz ve Çağatay’a altın kaplama alçı kalıplar gönderiyor. Yamaç, Mahsun’u Çağatay’ın yanında görüyor. Çağatay, altınların sahte olduğunu öğrenince deliye dönüyor. Selim’in canıyla Yamaç’ı tehdit eden Çağatay, onun can dostunu öldürüyor.

Onu yerde cansız bulan Yamaç, deliye dönüyor. Gerçek altınlarını Yamaç’a bırakmaya niyeti olmayan Çağatay altınlarını geri alıyor. Ama kendisine oyun oynayan Yamaç’a diş bileyliyor. Yücel, Yamaç’ın karısını, babasını öldürdüğünü şimdi sıranın Yamaç’ta olduğunu söyleyerek Çağatay’yla birlikte ona bir tuzak kuruyor.

Yamaç, ormanda kıskıvrak yakalanıyor. Çağatay’ın adamları Yamaç’ı arabaya bindirip arabanın firenini boşa alıyor. Onun yanında gibi görünen Mahsun, içine el bombası koyup içesinde olan Yamaç’ın kafasına ateş ediyor. Yamaç’a ihanet edemeyecek gibi görünen Mahsun, Çağatay’ın güvenini kazanmak için mi böyle bir şey mi yaptı? Mahsun, Yamaç’ı öldürmüş gibi mi göründü?

Çukur 3. Sezon 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vartolu İntikam Silahlarını Kuşanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler