Ana SayfaDizilerÇukur 15. bölüm fragmanı: "Delirmeden Çukur'dan nasıl çıkacağım?"

İlgili Postlar

Çukur 15. bölüm fragmanı: “Delirmeden Çukur’dan nasıl çıkacağım?”

Show TV’nin sevilen, Pazartesi akşamları izleyenlerini ekran başına kilitleyen dizisi Çukur’un büyük merakla beklenen 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 15. bölüm fragmanında yaşananlar merakları daha da arttırırken İdris’in Yamaç’a elini kaldırdığı dakikalar izleyenleri hayrete düşürdü. İşte Çukur 15. bölüm fragmanında neler anlatılıyor ve 14. bölümünde neler yaşandığına dair tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

“Delirmeden Çukur’dan nasıl çıkacağım?”

Show TV’nin fenomen dizisi, Çukur’un büyük heyecanla beklenen 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Çukur’un her bölümü izleyicilerinde bir öncekinden daha çok merak uyandırmayı başarıyor yeni bölüm fragmanında ise; İdris’in Paşa’ya hesap sorduğu, Yamaç’ın Sena’ya “Delirmeden Çukur’dan nasıl çıkacağım?” diyor. Çukur 15. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair derlediğimiz ipuçları…

İdris’in karşı karşıya geldiği…

Ay Yapım imzalı Show TV’de ekrana gelen Çukur dizisinin merakla beklenen bir bölümü 15. bölüm daha fragmanı yayınlandı. 15. bölüm’de, Yamaç, “Ben ne yapacağım Sena, delirmeden Çukur’dan nasıl çıkacağım?” diyerek gözyaşlarına boğulurken, İdris’in Paşa’ya hesap sorduğu anlar heyecanı yükselttiği gözlemleniyor.

Dizinin 15. bölümünde amaç’la İdris’in karşı karşıya geldiği tanıtımda Yamaç’ın sözleriyle sinirlerine hakim olamayan İdris’in, Yamaç’a elini kaldırdığı dakikalar ise yeni bölümün yayınlanmasını bekleyen izleyicilerde daha da sabırsızlık yaratıyor.

14. Bölümü Hatırlayacak olursak;

İlk günden bu yana Vartolu’nun geçmişinin peşinde olan Yamaç’ın yüzleştiği sarsıcı gerçek, ona hayatının en büyük şokunu yaşattığı Çukur’un geçtiğimiz Pazartesi akşamı ekrana gelen 14. bölümünü hatırlatalım. Heyecan dolu yüzleşme serisi başladığı bir bölüm olmuştu. Cezaevindeki kişinin kim olduğunu öğrenmek isteyen Yamaç’tan kurtulamayacağını anlayan Paşa, silahını çekerek kafasına dayadı fakat Yamaç’ın müdahalesiyle başarılı olamadı.

Paşa’dan bilgi almaya çalışan Yamaç, kafasında eksik kalan parçaları yavaş yavaş tamamladı. Bölümde Vartolu ile çocukluk aşkı Saadet’in yıllar sonra karşı karşıya geldiği dakikalar da ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Saadet, Vartolu’yla ilgili gerçekleri kaldıramazken, Vartolu’nun Saadet’e sarılarak ağladığı anlar izleyicileri derinden etkiledi.

Bölümün final sahnesinde elindeki tüm parçaları birleştirerek Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen ve gözyaşlarına boğulan Yamaç’ın neler yapacağı büyük bir merakla beklenecek.

Yeni bölüm

İdris de Paşa’ya hesap soruyorduğu 15. Bölümüyle Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler