Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'u kim olacak? Yapımcısı, fotoğrafını paylaştı!

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’ın yeni Havuç’u kim olacak? Yapımcısı, fotoğrafını paylaştı!

Çocuklar Duymasın dizisinde yeni Havuç bilmecesi! Dizinin yapımcısının “havuç geri dönüyor” haberinden sonra Furkan Kızılay’ın “Ben değilim” açıklaması iyice kafa karıştırmıştı. Birol Güven, Çocuklar Duymasın’ın yeni Havuç’unun fotoğrafını paylaştı. İşte Çocuklar Duymasın’ın yeni Havuç’u…

Çocuklar Duymasın’da yeni Havuç dönemi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı Birol Güven, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından “Havuç eve dönüyor. Çocuklar Duymasın’da Havuçlu günler başlıyor” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Herkes, sezon başında “Ben artık farklı projeler yapmak istiyorum. Tekrar ‘Havuç’ olmak istemiyorum.” şeklinde açıklama yaparak Çocuklar Duymasın’a katılmayacağını ifade eden dizinin Havuç’u Furkan Kızılay’ın kararından vazgeçtiğini ve yeniden Çocuklar Duymasın’da olacağını düşünmüştü.

Çocuklar duymasına geri dönmüyorum

Furkan Kızılay, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak “Herkese merhaba aldığım pek çok sorudan sonra bu açıklamayı yapma gereği hissettim. Çocuklar duymasına geri dönmüyorum.’Havuç çocuklar duymasına geri dönüyor’ haberinin benimle bir alakası yoktur.” söz edilen Havuç’un kendisi olmadığını vurgulamıştı.

Çocuklar Duymasın’ın yeni Havuç’u kim?

Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı Birol Güven, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak dizinin yeni Havuç’unun arkası dönük bir fotoğrafını paylaştı. Ancak, kim olduğunu açıklamadı.

İşte Çocuklar Duymasın’ın yeni Havuç’u…

Yıllarca Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk ve Meltem çiftinin oğlu Havuç’u canlandıran Furkan Kızılay, artık Havuç olmaktan vazgeçti. Kararını sosyal medya hesabından bildirdi.

Furkan Kızılay kimdir?

Pınar Altuğ kimdir?

Tamer Karadağlı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler