Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'ın Seyyar Tayyar'ı Diziye Geri Döndü

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’ın Seyyar Tayyar’ı Diziye Geri Döndü

Eylül ayında akciğer yetmezliğinden tedavisi yoğun bakımda sürdürülen Çocuklar Duymasın’ın Seyyar Tayyar’ı Emin Gümüşkaya diziye geri döndü.

Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su, Son Haliyle Herkesi Şaşırttı!

Çocuklar Duymasın dizisinin 56. yeni bölüm fragmanı ekranlanra geldi. Çocuklar Duymasın yeni bölümde dizinin sevilen ve özlenen karakteri Seyyar Tayyar’ı Emin Gümüşkaya geri döndü

Seyyar Tayyar Geri Dönüyor

Eylül ayında akciğer yetmezliğinden yoğun bakıma tedavi edilen usta oyuncu Muhammed Emin Gümüşkaya, setlere geri dönüyor. Yer aldığı çoğu projenin yanı sıra Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı ‘Seyyar Tayyar’ karakteriyle akıllara kazınan usta oyuncu, dizinin yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşacak

Çocuklar Duymasının Son Bölümünde Neler Oldu?

Taş Fırın Haluk’un ve Meltem’in hayatına bir anda giren, hayatları hakkında en ufacık ayrıntıyı bile bilen Eray, herkesin kafasında soru işareti bırakmıştır. Hiç kimse Eray’ı hatırlamamaktadır fakat o, başta Gönül ve Tuna olmak üzere Haluk ve Meltem’in hayatındaki herkesi tanımaktadır. Haluk, Eray’ı tanımadığını söylese de Eray’ın hali ve tavrı hiç de  tanımadığı biri olmadığını göstermektedir.

Peki Haluk ve Meltem’in hayatına bir anda giren bu gizemli kişi kimdir? Bütün bunlar yetmezmiş gibi Havuç’un eski sevgilisinin ortaya çıkması işleri daha da çıkılmaz bi hale götürür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler