Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın'da Şok Sahne: Meltem Haluk'u Bir Kadınla Basıyor

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’da Şok Sahne: Meltem Haluk’u Bir Kadınla Basıyor

Yayına devam etmeyeceği yönündeki pek çok spekülasyonla gündemde yer alan Çocuklar Duymasın için yayınlanan son fragman büyük bir ilgi çekti. Dizide Meltem ile Haluk’un ayrılacağı konuşulurken, yeni fragmanda ayrılığın kaçınılmaz olacağı gözler önüne serildi.

Yeni Fragmanda Neler Var?

Çocuklar Duymasın için paylaşılan yeni fragmanda Meltem, Haluk ile bir kadını evde başka bir kadınla görüyor ve bunun üzerine dizide yeniden soğuk rüzgarlar esiyor. Dizi için paylaşılan bilgilere göre bu sahne Meltem ile Haluk ilişkisindeki bağları daha da koparacak.

Duygu Geri Döndü

Kanal D’nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümünde bir sürpriz de yaşanacak. Yeniden çekimlere başlanan dizide Duygu ve Furkan rol almazken, yeni bölüm fragmanında Duygu’nun eve ziyarete geldiği görülüyor. Yeni bölümü ile 24 Aralık Pazar günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizi, diziyi sevenleri yeniden ekran başına toplayacak.

Devam Edecek Mi?

Çocuklar Duymasın için yeni fragmanın paylaşılması dizinin devam edip etmeyeceği konusunu da yeniden gündeme getirdi. Fakat bu konuda kesin bir açıklama henüz yapılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler