Ana SayfaYaşamModaÇocuk odası dekorasyonu özen ister

İlgili Postlar

Çocuk odası dekorasyonu özen ister

Çocuklar için odaları onların en özel sığınaklarıdır.  Zamanının büyük bir bölümünü evde geçiren çocuklar kendilerine ait olarak yaratılmış bir odada çok daha güvende ve mutlu hissetmektedir. Tek başına zaman geçirdiklerinde kendi odaları onlar için bambaşka hayallerin kapılarını aralayan özel bir dünyadır. Yine eve misafir olarak gelen arkadaşları ile paylaşabilmek için onlara özel olarak dekore edilen çocuk odaları aidiyetlik ve sahip olma duygusunun onlarda yaşadığı bir yerdir. Dolayısıyla bir çocuk odası sıradan bir odadan çok daha fazlasıdır. Her bir çocuk için çocuk odalarının ne anlam ifade ettiğini anlayabilen ebeveynler çocuk odası dekorasyonu için çok büyük bir özen ve çaba göstermektedir.

Çocuk Odası Tasarımı

Çocuk odası tasarımı denildiğinde ele alınacak farklı birçok nokta bulunmaktadır. Elbette çocuklar için seçilecek olan mobilyalar öncelikli dekorasyon aşamalarındandır.  Ancak çocuk odası tasarımı denildiğinde seçilen mobilyalar ile birlikte dekoratif olarak kullanılacak aksesuarlar bir çocuk odası eşyaları belirleyici dinamikler olarak ele alınmaktadır. Sıradan bir çocuk odası mobilya takımını bambaşka bir dünyaya dönüştürebilmek için kullanılacak aksesuarlar ve diğer eşyalar çok büyük önem taşımaktadır. İşte bu aşamada Dona De Miel Markası ön plana çıkmaktadır.

Her bir çocuğun birbirinden özel olduğunu düşünen ve bu düşünce ile harekete geçen Dona De Miel markası çocukların saf ve yaratıcı dünyalarını yansıtabilmek için birbirinden özel ürünler tasarlamaktadır. Her birey kendine has bir hikaye taşır. Çocuklarımızın hayalleri ile yoğrulan ürünlerimiz, kullanıldıkları çocuk odalarına farklı hikayeler kazandırmaktadır. Her biri el işçiliği ile hazırlanan bu ürünler çocuk odası tasarımlarınızı bambaşka bir boyuta taşıyacaktır. İşte Dona De Miel markası bünyesinde çocuk odası tasarımlarınızı tamamlayacak o ürünler;

Çocuk Nevresim Takımları

Çocuk nevresim takımları hem çocuklarınızın sağlıklı ve aralıksız uykular uyuyabilmesi için hem de oda dekorasyonlarınızın bir bütünlük oluşturabilmesi için özenle seçilmesi gereken eşyaların başında gelmektedir.  %100 Pamuklu kumaşlardan üretilen çocuk nevresim takımları Aynı zamanda anti bakteriyel ve antialerjik niteliğe sahip olmalıdır.

Dona De Miel çocuk nevresim takımları özel renk ve tasarımlarla hazırlanmış modeller içermektedir. Çocuklar için en kaliteli kumaşlarla üretilen nevresim takımları içerisinde yastık kılıfı, nevresim ve çarşaf bulunmaktadır.

Çocuk nakışlı uyku seti

Dona De Miel çocuk nakışlı uyku seti modelleri tamamen el işçiliği ile üretilmiş ürünlerdir. Çarşaf ve yastık hariç uyku seti içerisinde bulunan tüm ürünler el işçiliği nakış ile hazırlanmıştır.  Çocuk odası tasarımlarınızı muhteşem detaylar ile taçlandırmak istiyorsanız nakışlı uyku seti modellerini tercih edebilirsiniz. 4 farklı parçadan oluşan çocuk nakışlı uyku setleri içerisinde nevresim, düz çarşaf, yastık kılıfı ve süs yastık bulunmaktadır.

Çocuk nakışlı nevresim

Dona De Miel çocuk nakışlı nevresim modelleri farklı ve özenle hazırlanmış olan çocuk odaları için tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Nevresim takımında bulunan parçaların her biri %100 organik Pamuktan üretilmiştir. Aynı zamanda farklı modellerde nakış işlemeleri ile klasik nevresim takımlarından çok daha öte dikkat çekici tasarımlar hazırlanmıştır.

Çocuk nakışlı pike

Özellikle yaz mevsiminde çocuklarınızın sıcağı hissetmeden huzurlu bir uyku uyuyabilmesi için kullandığınız yatak örtüleri organik kumaşlardan hazırlanıyor olmalıdır. Dona De Miel çocuk nakışlı pike modelleri tamamen el işçiliği ile işlenmiş ince yatak örtüleridir.  Çocuk odası dekorasyonun en önemli parçalarından olan nevresim takımları yerine yaz döneminde kullanacağınız nakışlı pikeler ile çok daha soft ve sağlıklı uyku alanları oluşturabilirsiniz.

Dekoratif Yastıklar

Dekoratif yastıklar hemen hemen tüm yaşam alanlarında dekorasyon çalışmalarının en ince detaylarından birisidir. Çocuk odaları için özel olarak tasarlanan dekoratif yastıklar onların renkli ve eğlenceli dünyasının özel parçalarından olacaktır.  Çocuklarınızın sevdiği objeler şeklinde özel olarak hazırlanan dekoratif yastıkların her biri çocuk odalarında olmazsa olmaz parçalardandır.

Çocuk odası dekoratif cibinlik

Çok eski yıllardan bu yana çocuk odalarında kullanılan cibinlikler onları her tür sinek ve böcekten korumak amacı ile ortaya çıkmıştır. Ancak çocuk odası dekoratif cibinlik modelleri bugün onları her tür haşereye karşı koruduğu gibi aynı zamanda çok özel bir dekorasyon aracı olarak da tercih edilmektedir.  Her tür beşik ve yatakların üzerine asılabilen dekoratif cibinlik tasarımları çocuk odalarına harika bir hava katmaktadır.

Çocuk Odası Duvar Büstleri

Çocuk odalarında farklılık yaratmak isteyen ebeveynler çocuk odası duvar büstleri ile bu hedefine ulaşabiliyor. Özellikle kuğu ve unicorn tasarıma sahip olan ve tüllerle hazırlanan duvar süsleri yenilikçi ve modern çocuk odalarının özel parçalarından olmayı başarıyor. Tamamen organik malzemelerle hazırlanan çocuk odası duvar büstleri Dona De Miel Markası ile satışa sunuluyor.

Çocuk Odası Tablo

Çocuk odası dekorasyonu denildiğinde duvarları renklendirmek gerekli adımlarından birisi oluyor. Çocuk odası tablo tasarımları duvarlarda çocuklara özel bir tarz yaratabilmek için özel olarak hazırlanmaktadır. Tekli veya set halinde çocuk odalarını isteyebileceğiniz dekoratif tablolar onların geniş hayal dünyasına hitap etmektedir.

Bebek Odası Dekorasyonu

Bebek bekleyen tüm ebeveynler, bebek odası dekorasyonu ile yaşadıkları heyecanı daha üst düzeylere taşımaktadır.  Yeni doğacak bir bebeğin kendine ait bir odasının olması hem kazanacağı uyku hem de oyun alışkanlıkları için oldukça önemlidir. Ebeveynler için özel duyguların hissedildiği bir alan olduğu için çok ayrı ve özel bir yere sahiptir.

Bebek odası dekorasyonu denildiğinde kullanılan mobilyalar ile birlikte bu alanda çok özel bir yer haline getirebilmek için tamamen el işçiliği ile hazırlanan farklı aksesuarlar kullanılmaktadır.  Bebeklerin hassas, saf dünyalarına en uygun ve doğallıkta hazırlanan aksesuar, eşyalar denildiğinde Dona De Miel markası ön plana çıkmaktadır.

Bebek odası dekoratif cibinlik

Bebek odası dekoratif cibinlik modelleri günün büyük bir kısmını uyuyarak geçiren bebekler için sağlıklı bir uyku demektir. Onları her tür sinek ve böcekten koruyacak olan cibinlik modelleri aynı zamanda verdiği huzurlu görüntü ile tercih edilmektedir.

Bebek nakışlı uyku seti

Bebekler günün büyük bir kısmını uyuyarak geçirmektedir. Onlar için sağlıklı ve kaliteli bir uyku hem huzur ve güven demektir hem de büyümek demektir. Bebeklerin sağlıklı bir uyku uyuyabilmesi için %100 organik pamuklardan üretilen uyku setlerinin kullanılması gerekmektedir. Bebek nakışlı uyku seti tamamen el işçiliği ile tek tek işlenen muhteşem nakışlarla en çok tercih edilen modellerdendir. Bebek nakışlı uyku setleri her tür bebek beşiğine uyum sağlayabilecek ebatlarda ve 7 farklı parçadan oluşmaktadır.  Nevresim, baş koruma, yan koruma, düz çarşaf, yastık kılıfı ve süs yastık ile sağlıklı, güvenli ve rahat bir uyku alanı oluşturulmaktadır.

Bebek nakışlı nevresim

Bebek nakışlı nevresim takımları yaz ve kış mevsiminde kullanılabilen ve el emeği ile üretilen modellerdir. Dona De Miel bebek nevresim takımları arasında yer alan nakışlı modeller bebeklerin saf ve doğal dünyasına uyum sağlamaktadır.

Bebek nakışlı pike

Bebek nakışlı pike modelleri yaz mevsiminde kullanılabilecek özel tasarım ürünlerdir. Yaz mevsiminde dahi sürekli olarak vücut sıcaklığını en ideal şekilde korumanız gereken hassas bebekler için %100 pamuklu kumaşlardan üretilen bebek nakışlı pike modelleri tercih edilmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler