Ana SayfaYaşamModaBirbirinden çekici plaj ürünleri önerileri

İlgili Postlar

Birbirinden çekici plaj ürünleri önerileri

Haziran ayının gelmesi ile birlikte tatil sezonu da resmen başladı ve özellikle plaj ürünlerine olan talep artmaya başladı. Tatil hazırlığı içinde olup da henüz alışverişini yapmamış olanlar için baxana.com’un birbirinden çekici plaj ürünleri önerileri var. Tatil boyunca enerjinizi yükseltecek bu ürünlere kısaca göz atalım.

Yaz tatilinin olmazsa olmazı rengarenk deniz şortları, havlular, plaj terlikleri ve tamamen doğal pamuktan üretilen benzersiz tasarıma sahip peştamallar dışında tişört ve şapkaların bulunduğu ürünler arasında cazip kampanyalara sahip fırsat ürünleri de bulunuyor.

Plajın Yıldızları

İster takım ister olarak satın alınabilen Redowl marka deniz şortu ve havlu setleri Baxana plaj grubunda en çok ilgi gören ürünler arasında yer alıyor. Canlı renklerde dijital baskılı 75-150 cm ebatlarındaki plaj havlusu doğal pamuk ve mikrofiber kadifeden birçok desen seçeneği ile üretildi. Yüksek su emici özelliği ve yumuşak dokusu ile bu sezon plajların gözdesi olan Redowl Dijital Baskılı Plaj Havlusu çabuk kuruma özelliğine sahiptir. Ürün, deniz ve havuz dışında dışında sporda ve banyoda rahatlıkla kullanılabilir. Su itici ve çabuk kuruma özelliğine sahip olan Redowl deniz şortlarını hafifliği ile de çok seveceksiniz. Şort grubunda dünyaca ünlü markaların ürünlerine de yer veren Baxana’da plaj giysilerinizi tamamlayacak renkli terlikler ve yüzünüzü güneşten koruyacak şapkalar da bulabilirsiniz.

Birbirinden çekici plaj ürünleri önerileri
Birbirinden çekici plaj ürünleri önerileri

%100 Doğal pamuk peştemal

OEKO-TEX sertifikalı %100 doğal pamuktan üretilen özel tasarım peştamallar ise insan ve çevre dostu otantik ürünleriyle dikkat çeken Luviloom markasına ait. Denizden çıktığınızda kurulanıp üzerinde sere serpe güneşleneceğiniz cilt dostu peştamallar, plaj ve havuz dışında banyo, GYM, SPA, yoga ve seyahatte de gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Yüksek emici özelliğine sahip; az yer kaplayan, hızlı kuruyan ve kum tutmayan Luviloom peştamallar her yıkamada daha yumuşak hale gelen özel bir ürün.

Çift yönlü dokuma özelliği sayesinde iki tarafı da kullanılan Luviloom peştamalların standart ebatı dışında battal boyu da bulunuyor.

Yaz klasiği tişörtler

Xclsv Sport markasının ‘Happy Camper’ temasıyla kampçılık ve karavan yaşamına yönelik hazırladığı erkek tişört koleksiyonu kampanyalı cazip fiyatlarıyla kaçırılmaması gereken fırsatlardan. Gözalıcı grafiklere sahip tişörtler, hafif doğal kumaşı ve ‘slim fit’ kalıbı ile rahatlık vaat ediyor. Koleksiyon yedi farklı desene ve erkeklerin en çok tercih ettiği klasik renk kartelasına sahip. Xclsv Sport markasının genç kızlara yönelik hazırladığı reflektör baskılı tişörtler de yaratıcı slogan ve grafiklerle ilgi çekici ürünler arasında.

Yine aynı şekilde Redowl markasının klasik renklerde ürettiği polo yaka tişörtler de kalite ve fiyat dengesi açısından sepete girmeyi hak eden ürünler arasında yer alıyor. Baxana.com’da yer alan dünya markalarının performans odaklı tişörtlerini de yaz gardırobunuza ekleyebilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler