Ana SayfaYaşamModaCoachella 2018'in İddialı Makyaj Stilleri!

İlgili Postlar

Coachella 2018’in İddialı Makyaj Stilleri!

Coachella Festivali her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye ve dünyadan birçok ünlü isimlerin katılımıyla dikkat çekti. Coachella, dünyanın en büyük müzik festivallerinden birisi olmasının yanı sıra IT-Girl’lerin yaptığı iddialı makyaj stilleriyle de çok konuşuluyor.

Coachella Müzik Festivali’ne Hande Erçel’in cesur pozları damga vurdu

 

Festivalde, bikinili üstler, jean şortlar trend olarak karşımıza çıkmakla birlikte; ışıltılı ferah, doğal ciltler ve rengarenk göz makyajları da bu yılın makyaj favorileri arasında yer alacak.

Bu yıl da Coachella Vadisi’nde, güneş sevenler için baharın gelişiyle eğlence dolu bir festival sezonu yaşandı. Hemen hemen tüm dünyadaki festival trendlerine yön veren Coachella Müzik Festivali, bu yıl ki stillerin trendlerini de belirlemiş bulunuyor.

Ariel Winter Coachella festivaline iç çamaşırıyla geldi

Bu Yılın En Trend Makyaj Stilleri

Doğal Görünümlü Fondötenler

Cildiniz için hem nemlendirici hem kusurlarını gizleyici hem de güneş koruyucu olarak kullanılan çok amaçlı fondötenler, bu yıl festival trendlerinin en başında yer alıyor. Bu tarz fondötenlerle, tam da aradığınız doğal özellikleri cildinizde “makyaj yokmuş gibi makyaj”la yansıtmanız mümkün…

Yaratıcılığın Rengi: Mavi

Göz makyajında dikkat çeken trend ise mavi farlar ve göz kalemleri… Bu trendi; göz rengi kahverengi ya da siyah olanlar da mutlaka denemeli… Coachella’da bu yıl Rihanna’nın da kullandığı mavi farlar, koyu ten rengine sahip olanlar için de mavinin büyüleyici etkisini ortaya koyuyor.

Gloss Rujlarla Festival Işıltısı Dudaklarda

Gloss rujlar, ışıltılı yapısıyla yine bu yılın makyaj trendleri arasında. Siz de yoğun geçen kış günlerinin ardından, yorgunluğunuzu bu rujlarla atarak, modunuzu yükseltebilirsiniz. Bu yıl, kiraz desenli mayosuyla Coachella’ya damga vuran İngiliz IT-Girl Rita Ora’nın, gloss ruj favorisi oldu.

Hadise Coachella Festivali’nden paylaşımları ile şoke etti!

Diğer Öneriler

Doğal görünümlü fondöten için: Rimmel London’ın Lasting Finish fondöten ile tek bir ürünle “makyaj yokmuş gibi makyaj” yapmanız mümkün.  SPF 20 güneş koruma faktörü ile güneşin zararlı ışınlarından cildinizi koruyan fondöteni, kalıcılığıyla da gün boyu kullanabilirsiniz.

Mavi far ve göz kalemleri için: Rimmel London’ın Magnif’Eyes Eye Contouring Palette Color Edition’ındaki 12 farklı renkle mavi tonlarını açıktan koyuya geçişlerle uygulayarak farklı bakışlar yaratabilirsiniz. Rimmel London’ın Scandaleyes WP Kohl Kajal göz kalemi serisinde yer alan mavi tonu ise göz makyajınızın anahtarı olacak. Bununla birlikte, göz kalemi serisinin yumuşak formülü sayesinde istediğiniz gibi smokey görünüm elde edebilirsiniz.

Gloss Rujlar İçin: Kokusu ve yapısına bayılacağınız Rimmel London’ın Oh My Gloss Oil Tint ruj, Rita Ora’nın favorisi oldu.

Çok Fonksiyonlu Pratik Ürünler Şart

Bu yıl festivallerde, makyaj çantalarını pratik ürünler doldurdu! Bu ürünler tam da festival ruhunu yansıtan türden allık, kontür ve aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz malzemeler. Rimmel London’ın Kate Sculpting Palette’i ile tüm makyajınızı birkaç dokunuşla kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler