Ana SayfaDedikoduCinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar, nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile Eylül'de evleniyor!

İlgili Postlar

Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar, nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile Eylül’de evleniyor!

Cinsiyet değiştirerek erkek olan ünlü oyuncu Rüzgar Erkoçlar, nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Erkoçlar, 29 Eylül’de Tuğba Beyazoğlu ile nikah masasına oturacağını açıkladı. İşte detaylar…

2013 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak hayatına erkek olarak devam eden ünlü oyuncu Rüzgar Erkoçlar, o dönemlede yaşadığı zorlu hayatını tamamen geride bıraktı. Uzun süredir Tuğba Beyazoğlu ile aşk yaşayan Rüzgar Erkoçlar, geçtiğimiz aylarda nişan yüzüğü takarak evliliğe ilk adımı atmıştı.

Rüzgar Erkoçlar ne zaman evlenecek?

Evlilik yolunda hızla ilerleyen Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu, Eylül ayında nikah masasına oturacak. Evlilik hazırlıkları tam gaz devam ederken, Rüzgar Erkoçlar, “29 Eylül’de düğün var ve aynı tarihlerde çekimlere başlayacağım.” açıklamasını yaptı. Rüzgar Erkoçlar, bu açıklaması ile yeni evli bir erkek olduğu dönemde yeni bir proje anlaşması yaptığını ve sinema filminde rol alarak setlere geri döneceğini açıkladı. Rüzgar Erkoçlar, uzun yıllar sonra yeniden setlerde olacak.

Bir zamanlar Nil Erkoçlar olarak tanıdığımız Rüzgar Erkoçlar, 2013 yılında radikal bir karala ameliyat masasına yattı ve cinsiyetini değiştirerek erkek oldu. Erkoçlar, o dönemde sıkıntılı bir hayat sürmüştü. Ekranlara veda etmiş, bir pastahanede çalışmaya başlamıştı. Zor günleri kısa sürede atlatan Rüzgar Erkoçlar, yeni hayatında Tuğba Beyazoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Kısa sürede ilerleyen aşk, sonunda evlilikle taçlanıyor. Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu ile Eylül’de nikah masasına oturuyor.

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler