Ana SayfaÜnlülerÇiçeği Burnunda Gelin Vildan Atasever Yoksa Hamilemi...

İlgili Postlar

Çiçeği Burnunda Gelin Vildan Atasever Yoksa Hamilemi…

Üç gün evvel Ünlü sanatçı Mehmet Erdem ile dünya evine giren güzel oyuncu Vildan Atasever’ in hamile olduğu iddiası magazin gündemine yansıdı. Ünlü çiftin, nikah tarihlerini bebekleri yüzünden erken bir tarihe aldıkları öne sürülüyor. İşte Detaylar…

Vildan Atasever ile Mehmet Erdem Düğününden İlk Kareler…

Çiçeği Burnunda Gelin Vildan Atasever Yoksa Hamilemi…

Son bir senedir aşk yaşayan güzel oyuncu Vildan Atasever ile müzik adamı Mehmet Erdem, Perşembe akşam Gümüşsuyu’nda bulunan CVK Otel’de yakınları arasında kıydıkları sade bir nikah töreniyle yollarını birleştirdiler.

Mehmet Erdem kimdir?

Milliyet haberin yapmış olduğu özel haberine göre; Mehmet Erdem ile Vildan Atasever’ in düğün tarihlerini öne almalarının gerçek nedenleri ortaya çıktı. Ünlü ikilinin, güzel gelinin hamile kaldığı için biran evvel imza attıkları öne sürüldü. Hatta iki aylık gebe olduğu kulislerde konuşulan Vildan Atasever’ in, geçtiğimiz haftalarda objektiflere takıldığı Ulus Liv Hospital’ a bu nedenle gittiği öğrenilen bilgiler arasında geliyor.

Balayınada Gidemeyecekler…

Bu yazı Bodrum’da tatil yaparak kapatan Mehmet Erdem ile Vildan Atasever’in, hem doğacak bebek hemde pandemi sebebiyle balayına çıkmayacakları söyleniyor.

Mehmet Erdem Uçakta Olay Çıkardı

“Arkadaşlarımızda Sonra Kutlama Yapacağız”

Birlikte bir ömür boyu olmaları için söz veren çiftten güzel oyuncu, “Aile içerisinde kutluyoruz. Pandemiden dolayı arkadaş çevremiz katılamadı. Daha sonra onlarla da bir kutlama yapacağız” demişti.

Vildan Atasever kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler