Ana SayfaKimdirCher Lloyd Kimdir?

İlgili Postlar

Cher Lloyd Kimdir?

Dünyaca ünlü şarkıcı Cher Lloyd Kimdir? Cher Lloyd Nerede Doğdu? Cher Lloyd Aslen Nereli? Cher Lloyd Hangi Burç? Cher Lloyd’ın Albümleri Hangileri? Cher Lloyd’ın Filmleri ve Dizileri Neler? Cher Lloyd Kimle Evli? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Cher Lloyd Nerede Doğdu? Cher Lloyd Aslen Nereli? Cher Lloyd Hangi Burç?

Cher Lloyd, 28 Temmuz 1993 tarihinde Malvern, İngiltere‘de doğmuştur. Cher Lloyd, Aslen İngiltere’lidir. Cher Lloyd Aslan Burcudur.

Cher Lloyd Kimdir?

Cher Lloyd İngiltere‘de Darren ve Diane çiftinin kızı olarak doğmuştur. Kendinden küçük Sophie, Josh ve Rosie adlarında 3 kardeşi vardır. Dyson Perrins Spor Kolejinde okudu. Cher Lloyd, 20dayken X Factor UK isimli ünlü şarkı yarışmasının 7. sezonunda yarıştı. Burada sergilemiş olduğu başarılı performansların sonrasında yarışmadan 4. olarak ayrıldı. Yarışmadan elenmesinin sonrasında ise 2011 yılında ilk single çalışması olan Swagger Jagger ile birlikte İngiltere gündeminde yer almayı da başardı. Şarkı İrlanda müzik listesinde 2. İngiltere müzik listesinde ise 1 numaraya kadar yükselmeyi başardı…

Şarkıcı Cher Lloyd 2011 yılında çıkardığı “With Ur Love” isimli single’ı ise başarısını pekiştirmesine yardımcı oldu. Single İngiltere listesinde 4 sıraya kadar yükseldi. Cher Lloyd, iki single ardından ise ilk stüdyo albümü olan Stick & Stones‘u Sony Music’e bağlı olan Syco Music etiketi üzerinden çıkarttı. Albümden sonra da Want U Back adlı singlesini yaptı. Avrupa’da başarılı sonuçları almasından sonra ise sıra artık Amerika‘ya geldi. Want U Back Us Amerika’da platin plak almaya hak kazandı.

İkinci albüm olan Sorry I’m Late albümü ise 23 Mayıs 2014‘te bu sefer Epic Records bünyesinde çıktı. Bu albümden 5 şarkıda Cher’in de büyük bir katkısı olmuştur. Albümün ilk single’ı I Wish (feat. T.I) 2 Eylül 2013’te yayınlanmıştır.

Cher Lloyd’ın Evliliği:

Ünlü şarkıcı Cher Lloyd, 18 Kasım 2013 tarihinde Craig Monk ile evlenmiştir.

Cher Lloyd’ın Albümleri :

2011 – Swagger Jagger (single)

2011 – With Ur Love (single)

2011 – Sticks & Stones

2011 – Want U Back (single)

2013 – I Wish (feat. T.I) (single)

2014 – Sorry I’m Late

Cher Lloyd’ın Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu :

2005 – Dancing with the Stars (TV Dizisi)

2013 – Kimlik Hırsızı (Sinema Filmi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler