Ana SayfaDedikoduCeylan Koynat'tan Demet Akalın'a gönderme

İlgili Postlar

Ceylan Koynat’tan Demet Akalın’a gönderme

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Demet Akalın’ın Yekten isimli parçasını seslendiren Ceylan Koynat sosyal medya hesabı üzerinden Demet Akalın’a göndermede bulundu.

Demet Akalın Kimdir ?

Genç ve yetenekli isim Ceylan Koynat, geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın Yekten isimli şarkısını seslendirmiş ve klip çekerek yayınlamıştı. Ünlü pop şarkıcı şarkısına klip Çeken Koynat’ın Youtube’da yayınladığı videosunu kaldırtmıştı.Bu olay üzerinden zaman geçtikten sonra Koynat Instagram hesabından Akalın’a bir göndermede bulundu.

Akalın’ın Detone Olduğu Anları Paylaştı

Sesiyle beğeni toplayan ve sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen Koynat , geçtiğimiz gün Demet Akalın’ın Yekten şarkısını okurken detone olduğu anları paylaşarak “İnsandan insana şükür ki fark var!” notunu yazdı.

Videoyu Kaldırdım Rahat Ol

Demet Akalın tarafından kısa sürede cover klibi silinen Ceylan Koynat, “1 saattir telefonum susmuyor Demet Akalın kaldırdım videoyu rahat ol” dedi ve şu şekilde devam etti : “Ben okudum diye ne kıymetli oldu ya şarkı. Sizin alkışlayacak çok güzel olmuş diyecek yüreğiniz yok maalesef!” diyerek Akalın’a eleştiri oklarını yöneltti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler