Ana SayfaÜnlülerCeyda Düvenci'den Romantik Paylaşım

İlgili Postlar

Ceyda Düvenci’den Romantik Paylaşım

Ceyda Düvenci eşinin doğum gününü sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla kutladı. Oyuncu Ceyda Düvenci 2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile evlenmiş ve ikinci çocuğu Okan Ali’yi 2017 yılında kucağına almıştı. Çiftin mutlu evlilikleri sürerken Bülent Şakrak’ın doğum günü için Ceyda Düvenci’den romantik paylaşım geldi.

Ceyda Düvenci Kimdir?

Bülent Şakrak Kimdir?

İyi ki Doğdun Sevgilim

Güzel oyuncu paylaştığı fotoğrafla eşi Bülent Şakrak’ın 43. yaşını kutladı. Paylaştığı fotoğrafa işte şu duygusal cümleleri ekledi;

Ceyda Düvenci’nin O Pozuna Tepkiler Çığ Oldu..

Her geçen an daha çok biz… İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM… dengim, dengem, doğrum… seninle yaş almak çok güzel bir şans benim için. Hap kalbimiz aşktan ağzımızda atsın ilk günkü gibi… beraber kocamana bir ömür yaşayıp, son nefesimize kadar aşkın hakkını verelim… babalığına, sevgililiğine, dostluğuna, adamlığına, insanlığına, eşliğine hayran olduğum. Sana, sen olduğun için her gün çok teşekkür ederim. Bıraksan günlerce yazabilirim seni, bendeki yerini, mutluluğumuzu… ne büyük şans böyle dolu dolu yaşamak… NİCE GÜZEL YAŞLAR EVLATLARIMIZLA, DOSTLARIMIZLA SEVGİLİM..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler