Ana SayfaÜnlülerCeyda Düvenci "Kendimi Çok Yalnız Hissettim"

İlgili Postlar

Ceyda Düvenci “Kendimi Çok Yalnız Hissettim”

Oyuncu Ceyda Düvenci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşadığı ruh halini takipçileriyle paylaştı. Oğlu ile fotoğrafını paylaşan Düvenci “Yürüyüşe başlamadan önce bana “sadece yaşadığın güzel anları düşün, başardıklarımızı düşün, yuvamızı, evlatlarımızı düşün” dedi… Düşündüm uzun uzun… Hayatın içinde bir sürü şey oluyor… Ve hissettiğimiz her duyguda sonsuz haklıyız.” notunu düştü. Detaylar haberimizin devamında…

Ceyda Düvenci Kimdir?

Bülent Şakrak Kimdir?

Birazcık Ağladım Sevgilimin Koynunda

Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak ile evli olan Ceyda Düvenci sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Düvenci bu sabah ki ruh halini takipçileriyle şu cümlelerle paylaştı;

“Karmakarışık uyandım bu sabah… Okuduğum istismar haberleri, pandeminin güncel hali, her an değişen hayat şartları, kendimi çok yalnız ve çaresiz hissettim ve bilinmezliğin tam ortasında… Ağladım birazcık sevgilimin koynunda… Konuştu benimle uzun uzun… Sakinleştirdi… Gerçek sesimi duymama yardım etti…”

“Yürüyüşe başlamadan önce bana “sadece yaşadığın güzel anları düşün, başardıklarımızı düşün, yuvamızı, evlatlarımızı düşün” dedi… Düşündüm uzun uzun… Hayatın içinde bir sürü şey oluyor… Ve hissettiğimiz her duyguda sonsuz haklıyız.”

Ceyda Düvenci’nin O Pozuna Tepkiler Çığ Oldu..

Sahip Olduklarımızı Unutmamalı

“Yine de sahip olduklarımızı unutturmamalı, gerçek kıymetlerimizi görmemize engel olmamalı olanlar… Bu satırları okurken çok büyük sıkıntılar ve sağlık problemleri içinde olabilirsin, kendini çok çaresiz ve yalnız hissedebilirsin… Ama yalnız değilsin… Ve hissettiğin her şeyde haklısın…”

“Ağlamak istiyorsan bırak kendini ağla, aksın içindekiler… Ve gerçekten (zor ya da imkansız ya da komik gelse bile gerçekten) sahip olduklarını hatırla, başardıklarını, güzel anlarını… (Mutlak sorarsınız; kızım babasıyla, ama bu fotoğrafta kalbimde.)” notunu düştü.

İyi ki Doğdun Sevgilim

Güzel oyuncu geçtiğimiz haftalarda eşi Bülent Şakrak’ın doğum gününü şu cümlelerle kutlamıştı; Her geçen an daha çok biz… İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM… dengim, dengem, doğrum… seninle yaş almak çok güzel bir şans benim için. Hap kalbimiz aşktan ağzımızda atsın ilk günkü gibi… beraber kocamana bir ömür yaşayıp, son nefesimize kadar aşkın hakkını verelim… babalığına, sevgililiğine, dostluğuna, adamlığına, insanlığına, eşliğine hayran olduğum. Sana, sen olduğun için her gün çok teşekkür ederim. Bıraksan günlerce yazabilirim seni, bendeki yerini, mutluluğumuzu… ne büyük şans böyle dolu dolu yaşamak… NİCE GÜZEL YAŞLAR EVLATLARIMIZLA, DOSTLARIMIZLA SEVGİLİM..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler