Ana SayfaDizilerCesur Ve Güzel Romantik Akşam Yemeğiyle Mest Etti!

İlgili Postlar

Cesur Ve Güzel Romantik Akşam Yemeğiyle Mest Etti!

Star TV’de yayınlanan ve dün akşam 13 bölümü ile ekranlara gelen Cesur Ve Güzel’in son sahnelerini izleyenleri oldukça etkiledi.

Cesur Ve Güzel 13 bölümünün son anları Cesur ve Sühan’ın romantik akşam yemeği ile tamamlandı. Özellikle 14 Şubat gününün konu alındığı dizide, Cesur’un Sühan için yaptığı hoş sürpriz diziyi izleyen milyonlarca bayanın gönlünü okşadı.

Sürpriz Etkiledi!

Dün akşam bölümde yaşanan o anlar şöyle gelişti;

Cesur eşini memnun edebilmek adına özel bir organizasyon düzenlerken Sühan tüm bunlardan habersiz bir şekilde bir iş görüşmesi yapacağını sanarak bir galeriye gidiyor. Galeride başlangıçta her şey normal olarak gözükse de son odaya girildiğinde Sühan, Cesur’un kendisine yaptığı farklı bir sürprizi görüyor. Sühan Cesur tarafından yapılan bu sürpriz karşısında duygularını engellemeyi başaramazken kendisine karşı tam anlamıyla teslim oluyor.

İki isim kısa süreli karşılaşmanın ardından masaya geçerek sohbet etmeye başlarken özellikle Cesur’un verdiği yeni hediye ikili arasında aşk kıvılcımlarının da iyiden iyiye artmasını sağlıyor. Cesur Sühan’ı gördüğü ilk günden itibaren önemli olayları sembol bir şekilde takvime yerleştirirken, bu hoş sürpriz Sühan’ın Cesur’a karşı artık duvarlarını kaldırılmasını sağlıyor.

Cesur yaptığı konuşmada her şeyi planladığını fakat Sühan için hiçbir planının olmadığını ve gerçekten ona karşı duygular beslediğini söylüyor. Yaşanan bu durum diziyi izleyen milyonlarca kişiyi de heyecanlandırırken, Cesur ve Sühan arasındaki ilişkilerin önümüzdeki bölümlerde de devam etmesi ve ikilinin artık resmi, gerçek bir şekilde aşk yaşaması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler