Ana SayfaDizilerBeyaz Show'un Bu Akşamki Konukları Kimler?

İlgili Postlar

Beyaz Show’un Bu Akşamki Konukları Kimler?

İki haftada bir Cuma akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show, bu akşam yeni bölümü ile yine Kanal D ekranlarında olacak.

Her hafta program için en çok merak edilen detay programa kimlerin konuk olacağı olurken, yapılan paylaşımlarda bu haftanın konukları da belli oldu. Özellikle Kanal D tarafından yayınlanmaya başlayan fragman ile birlikte bu haftanın konukları öğrenilirken Beyaz Show’a bu hafta Mustafa Ceceli, İrem Derici ve Oğuz Özyaral yer alacak.

Olanlar Oldu Konuşulacak

Olanlar Oldu filmi ile özellikle Türkiye’de konuşulmaya başlanan pek çok başarılı oyuncu da yine program akışı içerisinde konuk olarak Beyaz Show stüdyosunda yer alacak. Olanlar Oldu filmi ile özellikle komedi alanında ne kadar başarılı olabileceğini gösteren Tuvana Türkay, yeni film tanıtımı ile birlikte gecenin yıldızlarından olacak.

Yok Yok!

Gecede konuk olarak yer alacak diğer bir isim ise Fırıldak Ailesi filmi ile şu anda oldukça konuşulan Varol Yaşaroğlu. Programda yer alacak son isim ise Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı ile son dönemlerde oldukça konuşulan genç yıldızlardan Çağatay Akman olacak.

Kanal D’de bu yıl farklı bir formatın uygulandığı Beyaz Show, her bölümünü farklı bir Avrupa şehrinde yapıyor. Daha büyük stüdyolarda çekilen programlar, önceden çekildiğinden dolayı canlı olarak ekranlara gelmiyor. Fakat özellikle Türkiye dışındaki vatandaşlar için bu yeni konsept oldukça memnuniyetle karşılanmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler