Ana SayfaDizilerCesur Ve Güzel Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Cesur Ve Güzel Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Ekranların sevilen dizilerinden Cesur Ve Güzel 9. bölümü ile ekranlara gelecek.

Star TV’de yayınlanmaya başlayan Cesur Ve Güzel, yayınlandığı ilk günden itibaren televizyon dizileri arasında önemli bir yere sahip oldu. Özellikle başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin de oldukça beğeni çekmesi, dizinin reytinglerinin de kısa süre içerisinde üst sıralara tırmanmasını sağladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde yılbaşı tatili nedeniyle dizinin 9. bölümü yayınlanmazken bu hafta çarşamba günü yeni bölüm ekranlara gelecek.

Cesur Ve Güzel 9. Bölümü Bu Hafta Yayınlanacak

Yeni bölüm oldukça kritik bir yerden başlayacağı için izleyenlerin fragmanları dahi ilgisi fazla oldu. Bu ilgi dahilinde 3 farklı fragmanı yayınlanan Cesur Ve Güzel fragmanlardan anlaşıldığı kadarıyla oldukça hareketli bir bölümü ile ekranlara gelecek.

Cesur Ve Güzel Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Yeni bölümde özellikle Cesur’un polisler tarafından tutuklanması bölümün ana konularından birisi. Nezarethanede tutulan Cesur’u ziyaret eden Korludağ, Cesur’un sert tepkisi karşısında daha çok korkar. Artık dizide tüm kartlar açılır. Cesur açık açık hedefinin ne olduğunu söylerken en önemli soru işareti Cesur’un bu mücadelesinde yanında kimlerin olacağı. Cesur’un planının ortaya çıkması tüm aile üyeleri arasındaki dengeleri de değiştirirken geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan Korludağ bu durumu çözebilmek için yine farklı yollara başvuracaktır.

Cesur Ve Güzel için yayınlanan 3 fragman ise şöyle;

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0WSdQ0E_KBw]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TOL7s0HBt8E]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=R7SOdlcn8to]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler