Ana SayfaKimdirCeren Akın Kimdir?

İlgili Postlar

Ceren Akın Kimdir?

Pop müzik dünyasının taze isimlerinden biri olan Ceren Akın, küçüklüğünden bu yana hem eğitimini hem de kariyerini müzik üzerine kurmuş. İlk single çalışmasını 2017 yılının ikinci çeyreğinin başında yapan sanatçı İstanbul’da çeşitli mekanlarda canlı performansıyla büyük beğeni topluyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Ceren Akın Kaç Yaşında? Aslen Nereli?

Pop müzik dünyasının yeni isimlerinden Ceren Akın 1 Haziran 1988’da doğdu, şu an 29 yaşında. İzmir’de dünyaya gelen Ceren Akın aslen İzmir’lidir.

Ceren Akın Kimdir?

1 Haziran 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelen Ceren Akın, daha küçük yaşlarda henüz ilkokuldayken müziğe olan ilgisi ailesinin dikkat çekmiş. Ailesinin de desteğiyle küçük yaşlarda piyano derslerine almaya başladı. Liseyi Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamladı ve lise hayatı boyunca piyano ve keman enstrümanlarını çalmış ve konser etkinliklerinde bulunarak gelişim gösterdi. Lise hayatını tamamlamasının ardından 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları ve Şan bölümünü okuyan Akın, tam anlamıyla okuduğu bölümü hayatının merkezine koydu. Hem oyuncu hem şarkıcı kimliğiyle eğitim hayatında da sahnelerde yer almayı tercih eden güzel sanatçı Ceren Akın, özellikle tiyatroya olan sevgisi oyunculuğa olan ilgisini artırdı. Özellikle tiyatro alanındaki çalışmalarına kariyeri boyunca büyük bir heyecanla devam etti.

İzmir’de tamamladığı üniversiteden mezun olduktan sonra 2015 yılında İstanbul’a yerleşti ve birçok mekanda sahne almaya başladı. Aynı zamanda söz yazarlığı yeteneği de olan Ceren Akın, 2017 yılında çıkış yapan “Zamanında” adlı parçanın sözlerini de kendisi yazdı ve müzik alanındaki çalışmalarına devam etti. 2017 yılının temmuz ayında, “Sevgiliye” adlı ilk single çalışması ile ismini milyonlara duyurmayı hedefleyen şarkıcı, iyi bir başlangıç yaparak müzik hayatında adından söz ettirmeye başladı.

Ceren Akın’ın İlk Şarkısı: Sevgiliye

İlk single çalışmasını internet fenomeni Hakan Hepcan ile birlikte yapan Ceren Akın, Sevgiliye isimli single çalışması ile bilinirliğini arttırmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler