Ana SayfaÜnlülerCengiz Nezir' in Oyunculuğu Bırakmasının Sebebi Ortaya Çıktı!...

İlgili Postlar

Cengiz Nezir’ in Oyunculuğu Bırakmasının Sebebi Ortaya Çıktı!…

Yeşilçam’ ın ünlü oyuncularından Cengiz Nezir’ den seneler sonra gelen Arzu Film itirafı! Cengiz Nezir’ in meğer oyunculuğunu bırakmasına neden olan şahıs  o’ ymuş. Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Cengiz Nezir’ in Oyunculuğu Bırakmasının Sebebi Ortaya Çıktı!…

Yeşilçam sinemalarında yer aldığı Arzu Film serileriyle üne kavuşan Cengiz Nezir, gerçekte sinemayı niçin  bıraktığını itiraf etti. Başarılı oyuncu itirafıyla şaşkına uğrattı.

İtiraf Yüklü O Açıklama…

Oyuncu, Aile Şerefi, Hababam Sınıfı serileri, Bizim Aile, Ah Nerede,gibi unutulmaz projelerde yer almış bu yapımlardaki unutulmaz rolleri ile Türk halkının gönlüne taht kurmuştur. Habertürk’ ile özel bir röportaj yapan oyuncu Cengiz Nezir, uzun zaman sonra neden oyunculuğu bıraktığını anlatarak itiraflarla dolu bir açıklama gerçekleştirdi…

“Cengizciğim Unutmuşum”

Cengiz Nezir, oyunculuğu terk etmesine neden olan kişinin yönetmen ve senarist Yavuz Turgul olduğunu şu ifadelerle anlattı:

“Arzu Film’in yazıhanesinde çalışıyordu. Yönetmen ya da senarist değildi. Film ithalatını ve afişleri yapıyordu. ‘Hababam Sınıfı’ndan sonra ‘Ah Nerede’nin afişinde adımı görünce çok mutlu olmuştum. O zamanlar afişte adının yer alması çok büyük bir şeydi. ‘Bizim Aile’nin afişinde de ismim vardı. ‘Aile Şerefi’ni çektik. Sonra afişi gördüm ismim yok. Yavuz Turgul’a gittim. ‘Ağabey neden ismim yok?’ diye sordum. Değişik bir tavır ve üslup ile ‘Cengizciğim unutmuşum’ dedi. ‘Yok ya!’ dedim… Şaşırtıcı ama o gün oyunculuğu bıraktım. Hatta ondan sonraki filmim de hazırdı. ‘Tosun Paşa’da rol alacaktım.”

Bu kararından pişman olduğunu da söyleyen Cengiz Nezir, “Tabii ki pişmanım ama gençlik işte… Gurur yaptık. O zamanlar bazı şeylerin kıymetini bilmiyorsun. Bunlar seneler sonra dönüyor. “ açıklamasında bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler