Ana SayfaKimdirCemile Canyurt Kimdir?

İlgili Postlar

Cemile Canyurt Kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak ile karşımıza çıkan BKM Mutfak ekibinin yeni üyelerinden Cemile Canyurt Kimdir? Cemile Canyurt Hangi Burç?

Bugün Doğan Ünlüler

Cemile Canyurt Kimdir? Cemile Canyurt Kaç Yaşında? Cemile Canyurt Aslen Nereli? Cemile Canyurt Hangi Burç?

15 Mart 1992 Doğumlu olan Cemile Canyurt Kırıkkale’de doğmuştur. Ankara’da büyüyen Cemile Canyurt aslen Kırıkkaleli’dir.  Cemile Canyurt balık burcudur.

Cemile Canyurt Kimdir?

Kırıkkale’de doğmuş genç ünlü, 13 yaşında tiyatro ile tanışmıştır. Küçük yaşta sahne tozu yutan genç oyuncu ufak yaşta katıldığı tiyatrolarla hayatını sürdürmenin kararını almıştır. Küçük yaşta Ankara’da Özel Tiyatro eğitimi alan genç oyuncu,  ailesinin tiyatro ve oyunculuk istememesine rağmen gizli gizli tiyatro çalışmalarına devam etmiştir. Ailesinin bu durumu öğrenmesinin sonucunda bu hayallerini kısa süreliğine ertelemiştir.

Üniversite yılı geldiğinde AİBÜ Gıda Mühendisliği bölümünü kazanan genç oyuncu, Üniversite Toplulukları ve Özel tiyatrolarda bir çok oyun ve organizasyonlarda yer almıştır. Okulunu okumaya devam ederken İstanbul’a gelmenin hayalini ve planlarını kurmuştur. Bir kaç TV programına katılmış ve kısa filmlere dahil olmuştur. Okulu bittiği anda soluğunu hayalini kurduğu İstanbul’a gelmiştir. Sürekli BKM’ye gidiyor ve gösterileri izleyen hevesli oyuncu, sürekli BKM ekibine katılmanın hayali ve planlarını kurmaya devam ederken 2016 yılında BKM Mutfak’ta Doğaçlama Tiyatro Ligine katılmıştır. 3 Arkadaşıyla birlikte geçtiği tiyatro sezonunu birincilikle bitirmiş ve BKM Mutfak Altyapı ekibine dahil olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler