Ana SayfaKimdirBegüm Çağla Taşkın Kimdir?

İlgili Postlar

Begüm Çağla Taşkın Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak oyuncusu, BKM’nin yeni üyesi Begüm Çağla Taşkın Kimdir?

Begüm Çağla Taşkın Kimdir? Begüm Çağla Taşkın Kaç Yaşında? Begüm Çağla Taşkın Aslen Nereli? Begüm Çağla Taşkın Hangi Burç?

1 Ocak 1987 doğumlu Begüm Çağla Taşkın İstanbul’da doğmuştur. Aslen Bursalı olan Begüm Çağla Taşkın oğlak burcudur.

Begüm Çağla Taşkın Kimdir?

Lise eğitimine Bursa Cumhuriyet Lisesinde 3 yıl okuyan genç ünlü, lise 2’de bölüm seçimi yaparken istihareye yatıp puanı yettiği için “fen matematik okumam hayırlıysa yeşil ve beyaz göreyim” şeklinde düşünerek ve rüyasında Beyazıt Öztürk ile rüyasında cipte dolaştığını görmüştür. Bu rüya onun saçma bir şekilde karar vermesine neden olmuştur, sonucunda İzmir Ekonomi Üniversitesi-Ekonomi Bölümünü okumuştur.

Okulunu bitirmesinin ardından ne olmak istediğini sorgulayan Begüm Çağla Taşkın, çocukluğundan beri hayali olan oyunculuğu istemiştir. İzmir MSM’de Actor Studio’ya yazılmış ve öğretmeni Apo Kaya ile Müjdat Gezen Konservatuarında yetenek sınavına girmiş, hocasının da gazıyla oyunculuk hayatı onun için başlamıştır.

Konservatuar yıllarında ekonometri değil oyunculuk için derslere yoğunlaşan genç oyuncu üniversitesinin bitmesiyle “Kim Korkak Hain Kurttan” oyununda yönetmen asistanlığı yapmış, bir diğer hocası Sevinç Erbulak sayesinde de Haluk Bilginer’in Nehir oyununda ilk oyunculuğunu oynamasına sebep olmuştur.

Hızlı gelişen başarılarının ardından sürekli reklam teklifleri gelmiş çoğunu reddeden ünlü  oyuncu BKM Mutfak ekibine katılmıştır. “Kendimi 22 kişilik cıvıl cıvıl bir ekibin içinde buldum, Yılmaz Ustayla tanıştım ve çırağı oldum.” demiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler