Ana SayfaDedikoduCemal Hünal ve Çağrı Atakan'dan Survivor İtirafı

İlgili Postlar

Cemal Hünal ve Çağrı Atakan’dan Survivor İtirafı

Cemal Hünal ve Çağrı Atakan’dan Survivor itirafı geldi. Survivor’da elenen iki yarışmacı Cemal Hünal ve Çağrı Atakan açıklamalarıyla şaşırttı. Yarışmaya erken veda eden iki ismin, takım arkadaşları Batuhan Karacakaya ile ilgili itirafı sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar;

“Oynamaya Kalkarsan Belirsiz Bir Süreç Olur”

“Bugün itibariyle bir yarışmacımız Survivor’dan ayrılmak zorunda” diyerek bir kişinin diskalifiye olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, sözlerine şöyle devam etti: “Doktorumuzun net açıklamasıyla, ‘Oyun oynarsa sağlığında kalıcı hasar olur. Buna müsaade edemem’ dediği yarışmacımız Çağrı Atakan. Senin konunun bu kadar uzun sürme nedeni kesin olana kadar beklememiz. Doktor Metin Kuş’la defalarca konuştum. Ancak ‘Çok ciddi hasara dönüşür ve bundan sonraki hayatında ona hasar verir’ dedi. Dizinde bir değil en az 3 tane çok ciddi problem var. Oynamaya kalkarsan belirsiz bir süreç olur.”

Survivor Tarihinde İlk Kez Yaşandı! Hangi İsim Ceza Aldı?

Cemal Hünal Sakatlığı Nedeniyle Survivor 2021’e Veda Etmek Zorunda Kaldı

Performansı ile Survivor 2021’e damga vuran Cemal Hünal, fiziksel durumu nedeniyle yarışmaya veda etmek durumunda kalmıştı. Doktor Metin Kuş’un değerlendirmesi sonucu adadan ayrılan Hünal hakkında açıklamayı Acun Ilıcalı yapmıştı. Acun Ilıacalı açıklamasında “Cemal’in fiziksel olarak Survivor performansı sırasında bazı problemleri oldu. Ben riskten korkmam ancak risk almadığım şey yarışmacılarımızın sağlığı. O nedenle Cemal Hünal’ın Survivor’a devam etme şansı bulunmuyor.” demişti.

Batuhan’a 2 Kez Ceza Verildi

Survivor’da Batuhan Karacakaya yemek çalarken yakalanmış ve gündemden düşmemişti. Acun Ilıcalı ise bu duruma sinirlenmiş konseyde Batuhan Karacakaya için ceza uygulamıştı. Acun Ilıcalı’nın konseyde verdiği cezaya göre Batuhan Karacakaya’nın kazandığı beş yemek ödülü iptal edilmişti.Fakat olayın üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından Survivor’dan elenen yarışmacılar Cemal Hünal ve Çağrı Atakan’ın birlikte sosyal medyadan paylaştığı video yine gündeme bomba gibi düştü.

Cemal Hünal ve Çağrı Atakan’dan Survivor İtirafı

Cemal Hünal videoda; “En çok güldüğüm şey yemeği biz çaldık, Batuhan yakalandı” dedi. Hünal’ın bu sözleri üzerine Çağrı Atakan da “Abi biz çalmadık yemek şöyle şeyler söyleme” dedi. Öte yandan Cemal Hünal, Survivor’ın ilk haftalarında belindeki sakatlık yüzünden adaya veda etmek zorunda kalmıştı. Adadaki agresifliği ile adından söz ettiren Çağrı Atakan ise birleşme partisi sonrası sakatlığının kendisini kötü etkileyeceği nedeniyle elenmişt

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler