Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'ın Yeni Aşkı Rüya Demirbulut

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın Yeni Aşkı Rüya Demirbulut

Geçtiğimiz sene aşk haytaıyla magazin manşetlerinden inmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz yine kendinden yaşça küçük bir sevgili seçmiş. Cem Yılmaz’ın yeni aşkı Rüya Demirbulut. İşte detaylar;

En Büyük Aşk Onlarınkiydi…

Bir zamanların en büyük aşklarından birini yaşayan Cansu Dere ile Cem Yılmaz’ın neden ayrıldıkları merak konusu olmuştu. Yıllar sonra eski aşkın ortaya çıkma ve merak edilme nedeni ise magazin gazetecisi Bilal Özcan’ın canlı yayınına katılan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’ın bomba niteliğindeki iddiaları oldu. Onur Akay, iddiaları Cansu Dere’nin kuzenine dayandırdı.

Ahu Yağtu kimdir?

Hamile Kalınca Kız İsteme İptal Oldu…

Cansu Dere’nin, Zeki Müren’in yakın arkadaşı Göksenin Çakmak’ın kuzeni olduğunu belirten Onur Akay, Göksenin Çakmak ile magazin camiasını değerlendirdikleri bir konuşmalarında kendisine Cansu Dere ile ilgili çok önemli bir detay paylaştığını iddia etti. Cansu Dere’nin Cem Yılmaz ile evlilik hazırlıklarına başladığı anda şoke edici bir gelişme yaşandığını ve evlilik hazırlıklarının bir anda iptal edildiğini iddia eden ünlü sanatçı Onur Akay, Göksenin Çakmak’ın bu ayrılığın nedeni olarak ‘Ahu Yağtu ‘yu gösterdiğini aktardı. Onur Akay, Cem Yılmaz’ın anne ve babasıyla Cansu Dere’yi istemeye gideceği bir dönemde, Cansu Dere’yi Ahu Yağtu ile aldattığını, Ahu Yağtu’nun da hamile kalınca kız isteme töreninin ve tüm evlilik hazırlıklarının iptal olduğunu da iddia etti.

Cansu Dere’den Bikinili Paylaşım

Cem Yılmaz’ın Yeni Aşkı Rüya Demirbulut

Cem Yılmaz’ın bir süredir oyuncu Rüya Demirbulut’la görüştüğü iddiası, önceki gün çekilen fotoğraflarla belgelendi. Etiler’de baş başa Yemek yiyen ikili, çıkışta görüntülendi. Yılmaz ve Demirbulut arasında “Erşan Kuneri” setinde başlayan yakınlığın aşka dönüştüğü söyleniyor.

Sosyal medyada birbirlerini takip eden Cem Yılmaz ile Rüya Demirbulut önceki gün Etiler’deki Da Mario’da yemekteydi. İkili, tv100 tarafından görüntülendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler