Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'ın adını duyan Serenay Sarıkaya ne yapacağını şaşırdı!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın adını duyan Serenay Sarıkaya ne yapacağını şaşırdı!

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ilişkisinin sonlanmasına neden olan kadın olarak gösterilen Serenay Sarıkaya, gazetecilerin Yılmaz ile alakalı sorularının karşısında büyük panik yaşadı. Ne yapacağını şaşıran Sarıkaya, gideceği yönü unutup erkek kuaförüne girmeye çalıştı.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Neden Ayrıldı?

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin ilişkisinin bitmesinde sorumlu tutulan Serenay Sarıkaya, dün Etiler’de objektiflere yakalandı. Muhabirleri karşısında görünce panik olan Serenay, Cem Yılmaz hakkında sorulan sorular karşısında gideceği yönü dahi karıştırdı.

Serenay Sarıkaya kimdir?

CEM VE DEFNE’NİN ARASINA SERENAY MI GİRDİ?

Bir buçuk yıl önce başlayan aşklarını  dolu dizgin bir şekilde yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çifti, iki hafta önce ayrılık kararı aldıklarını açıklamışlardı. Çiftin ayrılık sebebinin güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın yakınlaşmasının neden olduğu söylenenler arasında.

Defne Samyeli kimdir?

CEM YILMAZ’IN ADINI DUYAN SARIKAYA YÖNÜNÜ KARIŞTIRDI

Bir süredir Cem Yılmaz’la aşk yaşadığı söylenen Sarıkaya, dün Etiler’de gazetecileri karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı. Muhabirlerin Cem Yılmaz hakkındaki soruları ile adeta panik yaşayan oyuncu, yanlışlıkla bir erkek kuaförünün yolunu tutu.

Cem Yılmaz kimdir?

ARACIYLA TERS ŞERİDE GİRDİ

TV100 kanalında ekranlara gelen Magazin Hattı programının haberine göre: Muhabirlerin Cem Yılmaz sorularını cevapsız bırakarak aşk söylentileri hakkında konuşmayan Sarıkaya, hızla aracına yöneldi. Sarıkaya bu kez de lüks aracıyla ters şeride girdi. Serenay’ın Cem Yılmaz’la çıkan aşk söylentilerini yalanlamak yerine cevapsız bırakması ise kafalarda soru işareti yarattı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler