Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya'ya Serenat!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya’ya Serenat!

Şubat ayında bir süredir birlikte olduğu ortaya çıkan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çifti basına yakalanmamak için çeşitli önlemler alsa da ikili birlikte görüntülenmekten kaçamadı. Dün başbaşa akşam yemeği yiyen çift mekan çıkışı kameralara yakalanınca Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya’ya serenat geldi!

Serenay Sarıkaya Annesinin Doğum Gününü Kutladı

Geçtiğimiz gün Ulus’ta annesinin doğum gününü kutlayan Serenay Sarıkaya restorandan çıkarken objektiflere yakalanmıştı. Muhabirlerin“Cem Yılmaz’la sizi ne zaman yan yana göreceğiz?” sorusu karşısında “İnşallah bir gün görürsünüz. Ama bizi nasıl çekemediniz, inanın şaşkınım” yanıtını veren Sarıkaya kendisinin yakalanmamak için çeşitli yöntemler denediğini de belirtmişti.

Serenay Sarıkaya: Bizi Nasıl Çekemediniz Şaşkınım

Cem Yılmaz Kendini Spora Verdi

Defne Samyeli’yle birlikteyken spora başlayarak 15 kilo vermeyi başaran Cem Yılmaz fit günlerine geri dönmeye çalışıyor. Ağır bir spor ve diyet programı uygulayan ünlü komedyenin geçtiğimiz günlerde taytla görüntülenmesi Serenay Sarıkaya’ya ayak uydurmaya çalışıyor dedikodularını da birlikte getirmişti. 1 ay içinde en az 10 kilo vermeyi hedefleyen Cem Yılmaz 16 saat aç kalıp, 8 saat yemek yediği sıkı bir diyet programına başladı.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya’ya Serenat!

İlişkilerine başladıkları günden beri birlikte görüntülenmeyen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti dün akşam başbaşa yemek yedi. Bu defa mekanın arka kapısından değil ön kapısından çıkan ünlü çift kameralardan kaçamadı. Çift ilk kez ilişkilerinin Kıbrıs’ta başladığını açıkladı. Muhabirin Yılmaz’a “Serenay Sarıkaya’ya bir şarkı gönderseniz hangisi olurdu?” sorusunu Cem Yılmaz “Küçüğüm “şarkısını söyleyerek yanıtladı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler