Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'da Varsa O Kadroya Dahil Olmaktan Onur Duyarım

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’da Varsa O Kadroya Dahil Olmaktan Onur Duyarım

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında başlayan Bambaşka Sohbetler adlı programının ilk gününde  eşi Bülent Şakrak’ı konuk etti. Program boyunca yaşadığı heyecanı ekrana yansıyan Ceyda Düvenci, heyecanının eşi Bülent Şakrak’ı konuk ettiği için daha da arttığını söyledi. Samimi açkıklamalarda bulunan Bülent Şakrak “Cem Yılmaz’da varsa o kadroya dahil olmaktan onur duyarım” dedi. İşte o açıklamalar;

Yapımcılığını BBO Yapım  Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın  üstlendiği Bambaşka Sohbetler, hafta içi her gün NTV ekranlarında 19:00’da ekrana geliyor. Farklı sorular ve sohbetlerin olacağı Bambaşka Sohbetler’de ünlülerin hiç görmediğiniz sıra dışı halleri, sırları ve ilk kez duyacağınız cevapları yer alacak. Sokakta yaşayan, yaşamak zorunda kalan minik dostlarımızın sahiplendirileceği bir bölümün de olacağı programıda, izleyiciler bilgilerini ve fotoğraflarını paylaştıkları hayvan dostlarımızın, NTV ekranları aracılığıyla yuva bulmasına da yardımcı olacak.

bülent şakrak filmler ve tv şovları

“Cem Yılmaz’ın Kadrosuna Mı Dahil Oldun?”

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın ekran sohbetlerinden kimi zaman duygusal, kimi zaman esprili anekdotlar çıktı… Düvenci “Hayatının en güzel günü” sorusunu yöneltince, Şakrak “Seni ve Melisa’yı hayatıma kattığım gün” yanıtını verdi.

Ceyda Düvenci: “Evde sohbet edemiyoruz. Anne anne, baba baba, hav hav, bitmek tükenmek bilmeyen bir gürültü var evin içinde. Bizim de neşemiz bu. Seviyoruz bu gürültüyü ama, bazen çığlık atasımız da geliyor.”

Cem Yılmaz’da Varsa O Kadroya Dahil Olmaktan Onur Duyarım

bülent şakrak filmler ve tv şovları

Ceyda Düvenci, Şakrak’ın da yer aldığı Erşan Kuneri projesinden bahsederken eşine “Cem Yılmaz kadrosuna mı dahil oldun?” deyince Şakrak’ın yanıtı “Eğer öyle bir kadrolaşma varsa, dahil olmaktan gurur duyarım” oldu.

Ceyda Düvenci kimdir?

Bülent Şakrak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler