Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz ve Umut Evirgen Hazırlıksız Yakalandı

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Umut Evirgen Hazırlıksız Yakalandı

Şarkıcı Melike Şahin’in Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konsere, Serenay Sarıkaya ile yaptıkları Yunanistan tatilinden dönen Umut Evirgen ve güzel oyuncunun eski aşkı Cem Yılmaz’ın piştisi damga vurdu. Cem Yılmaz ve Umut Evirgen hazırlıksız yakalandı! Usta komedyen, ünlü işletmeci Evirgen’le ilişkisi devam eden Sarıkaya ile 2020 yılında aşk yaşamıştı.

Doğum Günü Kutlaması

Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamaya çalışan çift, sonunda aşklarını sosyal medyaya taşımıştı. Evirgen, 30’uncu yaşına giren sevgilisinin doğum günü için Instagram hesabından bir paylaşım yapmıştı. Serenay Sarıkaya ile olan fotoğrafını paylaşan Umut Evirgen, gönderisine “Doğum günün kutlu olsun bir tanem” notunu düşerek kalp emojisi de koymayı ihmal etmemişti.

Umut Evirgen daha önce Tuba Büyüküstün’le uzun süreli bir ilişki yaşamıştı. Cem Yılmaz ise Defne Samyeli’den ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile beraber olmuştu. Sarıkaya’ya hayranlığını her defasında dile getiren Yılmaz ile güzel oyuncunun aşkı 2020 yılında bitmişti.

Konsere Ünlü Akımı

İki ünlü isim, son olarak Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen Melike Şahin konseriyle gündeme geldi. Konser boyunca iki farklı Salih Balta tasarımı kostümle sahneye çıkan Melike Şahin, sesiyle, güzelliğiyle ve seyircisiyle kurduğu samimi diyalogla hayranlarının kalbini fethetti.

“Yeni Geldim, Farkında Değilim”

Şahin’i dinlemeye gelenler arasında; Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Hazal Kaya, Selin Şekerci, Umut Evirgen, Nur Fettahoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve sevgilisi, Funda Eryiğit gibi isimler katıldı. Cem Yılmaz, konseri izlemeye Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya ile birlikte geldi.

Yılmaz, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İskoçya’da yaptıkları gezi hakkında soru gelince araya giren Kaygılaroğlu, “Efil efil geçti” dedi. İskoçya’nın geleneksel kıyafeti olan kilt eteği giymeleri çok konuşulan Yılmaz “Öyle mi? Ben daha yeni geldim, farkında değilim. Bakacağım, araştıracağım” şeklinde konuştu.

Yeni filmi hakkında konuşan Yılmaz, “Filmde Nilperi oynuyor, ben oynuyorum, Zafer abi var, Celal Kadri Kınoğlu var, Bülent Şakrak, Ahsen Eroğlu ve Özge Özberk oynayacak. ‘İki Arada’ filmindeki ‘Ayzek Metin’in farklı bir hikayesini anlatacak” diyerek konser alanına gitti.

Cem Yılmaz ve Umut Evirgen Hazırlıksız Yakalandı

Cem Yılmaz’ın ardından konser alanına Umut Evirgen geldi ve pişti oldular. Serenay Sarıkaya ile yaptıkları Yunanistan tatilinden dönen ünlü işletmeci, “Melike bizim canımız, onu dinlemeye geldik. Her şey gayet güzel gidiyor. Yeni bir film çektik” ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler