Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz Şehit Çocuklarına Sürpriz Yaptı..

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Şehit Çocuklarına Sürpriz Yaptı..

Ünlü Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, şehit çocukları yararına düzenlenen gecede sahne aldı. Bu özel gecede oluşan gelirle 100’den fazla şehit ailesi çocuğunun yıllık üniversite eğitim bursunun tamamlandığı açıklandı. Detaylar Haberimizde..

Cem Yılmaz Oy Kullanırken Bile Güldürmeyi Başardı! İşte O Video!

Cem Yılmaz Şehit Çocukları İçin Bu Sefer Sahneye Çıktı..

Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri, Dul ve Yetimlerinin Eğitim ve Yardım Vakfı(TEYEV) için Cem Yılmaz sahneye çıkarak yine gururlandırdı. Bu Geceye özel toplanan gelirle 100’den fazla şehit çocuğunun yıllık üniversite öğretim bursunun tamamlanacağı açıklandı.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz’ın TEYEV Gecesine Özel Satılan Gösterisine Cemiyet, Sanat ve İş Dünyası Akın Etti..

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve eşi TEYEV icra komitesi Başkan yardımcısı Müberra Çalışkan, Eski Sağlık Bakan Yardımcısı ve eski milletvekili Ahmet Öğütken ve icra komitesi üyesi eşi Selmin Öğütken, Nuri Develi, Rahmi Koç, Ahmet Güneştekin, Arzu Sabancı, Aslı ve Cem Öztürk, Demet Sabancı, Ali Ağaoğlu, Esra Oflaz, Talat Abdik, Melih Mahmutoğlu, Ekin Mert Daymaz, Miray Daner,Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay, Gülseren ve Elif Eren, Saffet Emre Tonguç, Ozan Şer, Yusuf Çim, Esra ve Petek Ertüre, Feryal Gülman, Ahmet Düverioğlu, Esra Erol, Muharrem Topçu, Adem Demir, Beyza Uyanoğlu, Merih Turan,  Emel Ayaydın, Yalçın ve Tunay Ayaydın,  İpek Ayaydın, Savni ve Berrin Okçu, Ahmet Düverioğlu, Esra Erol ve Ali Özbir, P  Kubilay Aka, Uraz Kaygılaroğlu, Melis İşiten, Anıl Tetik  ile Teyev icra komitesi üyeleri Suzan Toplusoy, Şükran Güzeliş, Bahar Şer ve Berrin Yoleri , gösteriye katılan ünlü isimler arasındaydı.

Mustafa Çalışkan: “Gülmeye İhtiyacım Varmış”

Gecenin en sonunda İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Cem Yılmaz’a bir teşekkür plaketi verdi. Cem Yılmaz, Emniyet teşkilatı ile beraber olmaktan mutluluğundan bahsederken Mustafa Çalışkan da ‘gülmeye ihtiyacım varmış’ dedi.

Cem Yılmaz konuşmasında, bu geceden elde edilen miktarın çok kıymetli bir yere ulaşmasından da ayrıca çok mutlu olduğunu açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler