Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz Oy Kullanırken Bile Güldürmeyi Başardı! İşte O Video!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Oy Kullanırken Bile Güldürmeyi Başardı! İşte O Video!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, İstanbul Beşiktaş Lütfi Banat ilkokulunda sandıkların açılmasından sonra sabah 9.00 sıralarında oy kullanmaya gitti. Kendisini görüntüleyen kameralara ‘biz kazanacağız’ diyerek espri yaparak okuldan ayrıldı. Cem Yılmaz oy kullanırken bile güldürmeyi başardı. İşte o videosu..

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz Oy Kullanırken Bile Güldürmeyi Başardı!

Cem Yılmaz, sandıkların açılmasında sonra saat 9.00 gibi oy kullanmaya okula gitti ve okula gittiğinde bir vatandaşın, ‘Cem Bey sizi çok seviyoruz’ demesi üzerine, ‘siz’ diyerek karşılık vermesi üzerine keyifli anlar yaşandı. Cem Yılmaz, seçmen pusulasını aldıktan sonra oy kullanmaya giderken, sandık görevlisinin cep telefonu bırakması konusunda hatırlatması üzerine, geri döndü ve  ‘Söz verdim, telefonuma çekecektim’ esprisini patlatarak telefonunu görevlilere teslim etti.

Oyunu kullandıktan sonra sandık başına tekrar gelen Cem Yılmaz’ın kendisini bekleyen muhabirlerin, ‘İçeride biraz uzun kaldınız’ sözleri üzerine ise ‘ Kararsızlar, onları düşündüm hep’ diyerek ikinci esprisini patlattı ve bir daha ki seçimlerde görüşmek üzere diyerek okuldan ayrıldı.

İşte Cem Yılmaz’ın o videosu..

Cem Yılmaz, Sahnelere Geri Döndü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler