Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz Müjdeyi Verdi

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Müjdeyi Verdi

Cem Yılmaz Twitter hesabından yeni film müjdesi verdi. Yılmaz, 2006 yılında vizyona giren ‘Hokkabaz’ filminin devamının geleceğini duyurdu. Detaylar haberimizin devamında…

Cem Yılmaz kimdir?

Film Müjdesi

Ünlü komedyen Twitter hesabından yeni film müjdesi verdi. Yılmaz, 2006 yılında vizyona giren ”Hokkabaz’ filminin devamının geleceğini şu sözlerle açıkladı; “15 yıl önce yaptığımız bu güzel film için çok güzel mesajlar aldım. Herkese teşekkür ederim, benim kendi hikayemdir. 2022’de bir İskender hikayesi daha yapacağım.”

Hokkabaz Filmi Konusu

Hokkabaz filminin oyuncu kadrosunda Mazhar Alanson, Özlem Tekin, Tuna Orhan, Tuncer Salman, Gürgen Öz, Caner Alkaya ve Şennur Kaya gibi isimler yer almıştı.

Çocukluğundan beri sihirli şeylere ilgi duyan İskender, ısrarla kendisinin bir sihirbaz olduğunu iddia eder fakat yakın arkadaşı Maradona haricinde hiç kimse sihirbaz olduğunu kabul etmez ve onu küçümseyerek onun bir hokkabaz olduğunu söylerler. İskender’in, Kıbrıs gazisi emekli bir subay olan babası Sait de, oğlunu hiçbir zaman takdir etmez, çünkü o da oğlunun yaptığı işten gurur duymamaktadır.

Mecburi nedenlerden ötürü, İstanbul’dan kaçarcasına turneye çıkmak zorunda kalan ikili, yanlarına Sait’i de almak zorunda kalırlar. Baba ve oğul, bu turne sayesinde biraz olsun yakınlaşsa da, yaşanacak birbirinden ilginç olaylar, her şeyin farklı bir seyirde gitmesine neden olacaktır.

Cem Yılmaz’dan ‘Zeki Müren’ paylaşımı

Öyle Bir Şey Söylemedim

Cem Yılmaz’ın, geçtiğimiz günlerdeki gösterisinde Demet Akalın’ın kızı Hira’nın TikTok hesabından 7 bin TL kaybetmesini hakkında espri yaptığı iddia edilmişti. Ünlü komedyenin, “Benim çocuğum 6 bin TL kaybetmişti, Allah’tan benimki biraz daha zekiymiş” dediği öne sürülmüştü.

Cem Yılmaz, “Ben öyle bir şey söylemedim, kim diyor bunları?” ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı. Gösterisinde bu cümleleri kurduğuna ilişkin haberler çıktığını söyleyen muhabirlere tepki gösteren Yılmaz, “Tamam söyledim, evet” diyerek oradan ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler