Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCem ‘den Yepyeni Bir Şarkı...

İlgili Postlar

Cem ‘den Yepyeni Bir Şarkı…

Eşsiz yorumuyla seslendirdiği parçalarla olduğu kadar yer aldığı projeleriyle genç kızların gönlünde yer eden Popun en yakışıklısı Cem Belevi, söz ve müziğinde kendi mührü olan “Melekti Sanki” isimli sürpriz eseriyle tüm müzikseverlerin huzuruna çıkıyor. İşte Detaylar…

Cem Belevi ‘den Samimi İtiraflar…

Cem ‘den Yepyeni Bir Şarkı…

Günümüze dek bizlere kazandırdığı Alışamıyorum, Günaydın Sevgilim, Leyla & Mecnun, Bilmez ve Bundan Sonra adlı şarkılarıyla müzik camiasının kalbinde yer açan sanatçı Cem Belevi, söz ve müziği kendine ait düzenlemesi ise Osman Taşdaş’ ın olan
“Melekti Sanki” ile çok iddialı girişini müzik listelerine yapıyor.

İrem Derici’den Cem Belevi Açıklaması

Şarkının Video Klibi Ailesinin Yaşadığı Yerde Çekildi…

“Melekti Sanki” adlı şarkısına çekilen klipde, yönetmen koltuğunda Ahmet Can Tekin’ in oturduğu ve kendi ailesinin yaşamını sürdürdüğü Urla’da ünlü sanatçıya Ukraynalı güzel model Daria Shumilova oynadı.

“Genç Kızların En Çok Dinlediği Erkek Popçular Listesi’n de Yine Birinci…

Çekiciliği, yorumculuğu ve de oyunculuğu ile on parmağında on marifeti olan Cem Belevi, ünlü müzik platformlarının çıkan raporlarına göre “Genç Kızların En Çok Dinlediği Erkek Popçular Listesi’nde yine bu senede ilk sırayı kapıyor.

Cem Belevi ‘Melekti Sanki’ şarkısını Sony Music Türkiye markasıyla tüm dijital platformlarda bugün müzikseverlerle buluşuyor.

Cem Belevi kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler