Ana SayfaDedikoduCedi Osman'dan Romantik Kutlama

İlgili Postlar

Cedi Osman’dan Romantik Kutlama

Ünlü basketbolcu Cedi Osman, 27 yaşına giren oyuncu sevgilisi Ebru Şahin’in doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle kutladı. Cedi Osman’dan romantik kutlama geldi. İşte o paylaşım;

Ebru Şahin’den Cedi Osman’a Çok Sıkıldım Mesajı!

Şimdilerde Amerika’da olan ve Cleveland Cavaliers takımında forma giyen Cedi Osman ile Ebru Şahin‘in arasına mesafeler girmesi çifti zorluyor gibi duruyor. Uzun süredir yan yana gelemeyen ünlü çift birbirlerini çok özlemiş gibi görünüyor. Ebru Şahin’in geçtiğimiz Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf kafaları karıştırdı. Sevgilisi Cedi Osman’a mesaj olarak yorumlanan paylaşıma güzel oyuncu, “Çünkü çok sıkıldım” notunu düştü. Şahin’in bu paylaşımı, sevgilisine hem özlem hem de sitem duyduğu şeklinde yorumlandı.

Ebru Şahin Kimdir?

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın Romantik Mesajları

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman’ın Instagram’dan romantik yazışması dikkat çekti. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu, antrenmandan bir fotoğrafını Instagram’dan paylaştı. ‘Hercai’ dizisinin final yapmasıyla İstanbul’daki evinde dinlenen güzel oyuncu ise sevgilisinin karesine, “Bal” yorumunu yaptı. Osman ise Şahin’e, “Canımın içi” karşılığını verdi.

Cedi Osman, NBA sezonun bitmesinin ardından Amerika’dan Çeşme’ye geçerek, sevgilisiyle geçtiğimiz sezon gibi tatil yapacak.

Cedi Osman’dan Romantik Kutlama

Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman‘ın aşkı tam gaz devam ediyor. Cedi Osman, 27 yaşına giren sevgilisinin doğum gününü, “Seni kelimelerle anlatamam aşkım. Kelimeler yetmez… Sen hep gül olur mu? İyi ki doğdun güzel suratlım. Seni seviyorum…” sözleriyle kutladı. Cedi Osman’ın paylaşımı dakikalar içinde binlerce kişi tarafından beğeni aldı. Çiftin sevenleri fotoğrafın altına kalp dolu yorumlar yağdırdı.

Oyuncu Ebru Şahin, SMA Tip-1 hastalığı ile mücadele eden minik Deren için 10 bin liralık yardımda bulunarak takdir toplamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler