Ana SayfaDizilerÇarpışma 8. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı Veli Demir'e İşbirliği Teklif Ediyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 8. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı Veli Demir’e İşbirliği Teklif Ediyor!

Show tv ekranlarında yayınlanın izleyicisini ekrana kilitleyen, Çarpışma dizisi 7. yeni bölümüyle izleyicileri ile buluştu. Çarpışma 8. Bölüm ilk sahne yayınlandı Veli Demir’e işbirliği teklif ediyor.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Çarpışma 8. Bölüm ilk sahne Veli Demir’e işbirliği teklif ediyor!

Show tv ekranlarında yayınlanın izleyicisini ekrana kilitleyen, Çarpışma dizisi 7. yeni bölümüyle izleyicileri ile buluştu. Çarpışma 8. Bölüm ilk sahne yayınlandı Veli Demir’e işbirliği teklif ediyor.

Veli, Demir’e bilmem gereken bir şey varsa tam zamanı diyor. Demir de hırsızlar o gece Belma ile birlikte olduğumuz videoyu kaydetmiş diyor. Veli, eğer öyle bir video varsa, ki var diyorsun, Kadir bunun üzerinden yürüyecektir sana diyor. Kadir birbirimizi tanıdığımızı biliyor, o videoyu bulmak isterse bulur, eğer tabi ben sana yardım etmezsem diyor. Veli, Demir’e ben seninle çalışmayı teklif ediyorum diyor. Veli ben sana o videoyu bulacağım sen de elini kirleteceksin diyor. Veli, Demir’e benimle çalışacaksın kafa koparmayı istiyorsun değil mi diye soruyor. Demir, istiyorum diyor, o zaman üzerine kan sıçrayacak diyor Veli.

Çarpışma Dizisi 7. Bölümde neler yaşandı!

Çarpışma dizisinin 7. bölümünde, Veli’nin zorlaması ile kocasını öldüren Zeynep şoka girdi.  Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem hayatlarının akışını değiştiren o kazadan sonra, ilk kez aynı masada bir araya geldiler.

Veli ile Selim’in safına Demir de katıldı. Adalı, Veli’nin Zeynep’e olan zaafını anladı, Bunu kullanarak  Aylin’i kurtarmak için bir plan yaparak Veli’nin yerini tespit etti. Adalı ile Veli arasında çatışma oldu ve bu çatışmadı Veli ağır yaralandı. Bilinci kapanmadan önce Veli, Adalı’ya annesinin yaşadığını ve yerini bildiğini söyledi. Adalı öğrendikleri karşısında şok yaşadı. Kadir, Zeynep’in kızını kurtardı ve annesine kavuşturdu.

Yakup, Belma ve Demir’e şantajını sürdürürken, Belma, Yakup’a ,Cemre’yi öldürmesini istediği karşılığında yüklü para önerdi ve Yakup teklifi kabul etti. Meral de Belma’ya, Cemre’yi kendisinin öldüreceğini söyledi. Kadir ile Kerem, Yakup ve arkadaşlarıyla kendi usullerince, yumruk yumruğa hesaplaştı. Kadir ve Kerem, hem Yakup’tan çaldığı mücevherleri aldı. Kerem, mücevherleri Cemre’ye verdi. Veli kaldırıldığı hastaneden kaçırıldı ve bir eve götürüldü. Veli, gözünü açtığında gördüğü kadına ‘Benden annemi aldılar ama kader bana başka bir anne verdi” dedi. Bu kadının kim olduğu merak ediliyor.

Çarpışma Dizisinde Kadir’in Annesini Kim Oynayacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler