Ana SayfaDizilerÇarpışma Dizisinde Kadir'in Annesini Kim Oynayacak!

İlgili Postlar

Çarpışma Dizisinde Kadir’in Annesini Kim Oynayacak!

Show tv ekranlarında yayınlanan Ay yapım imzalı Çarpışma dizisi 3 hafta aradan sonra yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşuyor. Reyting rekortmeni dizide Komiser Kadir Adalı karakterin,i Kıvanç Tatlıtuğ canlandırıyor. Çarpışma dizisinde, yetimhanede büyüyen Kadir yıllardır annesini bulmaya çalışıyordu. Çarpışma Dizisinde Kadir’in annesini kim oynayacak.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Çarpışma Dizisinde Kadir’in annesini kim oynayacak!

Show tv ekranlarında yayınlanan Ay yapım imzalı Çarpışma dizisi 3 hafta aradan sonra yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşuyor. Reyting rekortmeni dizide Komiser Kadir Adalı karakterin,i Kıvanç Tatlıtuğ canlandırıyor. Çarpışma dizisinde, yetimhanede büyüyen Kadir yıllardır annesini bulmaya çalışıyordu. Çarpışma Dizisinde Kadir’in annesini kim oynayacak belli oldu.

24 Ocak Perşembe akşamı 7. bölümü yayınlanacak olan dizide Kadir, Veli’den annesinin yaşadığını ve yerini bildiğini öğreniyor. Kadir Annesini bulmak için harekete geçiyor. Kadir komiserin annesini bulma çabaları Zeynep’in de yardımı ile sonuç verecek ve annesine kavuşacak.

Çarpışma dizisine, yeni bir oyuncu transfer oluyor. Kadir Adalı’nın annesi ‘Sare’ karakteri ile Şebnem Sönmez’in hayat vereceği konuşuluyor.

 Çarpışma Dizisinin 7. Bölümünde Kadir Annesinin Yaşadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler