Ana SayfaDünyaCarmen Electra Cinsel Hayat İtirafıyla Gündeme Damga Vurdu

İlgili Postlar

Carmen Electra Cinsel Hayat İtirafıyla Gündeme Damga Vurdu

Bir zamanların efsane yapımlarından biri olan Sahil Güvenlik (Baywatch) dizisinin güzeli olarak tanınan Carmen Electra (49), uzun yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Dünyaca ünlü oyuncu geçtriğimiz gün uzun süren sessizliğini bozdu. ABD’de bir TV programına katılan Carmen Electra, cinsel hayat itirafıyla gündeme damgası vurdu. İşte Elektra’nın o açıklamaları;

“Partneririmin Vahşi Olmasını Tercih Ediyorum”

Amerikalı model ve oyuncu Carmen Electra’dan özel hayatına dair samimi açıklamalar geldi. Güzel oyuncu, yaşının ilerlemesine aldırmadığını ve hala çok enerjik bir cinsel hayatı olduğunu itiraf etti.

Carmen Electra, “Cinselliğe düşkün biriyim. Sevişmenin gevşetici etkisi beni huzurlu yapıyor. Yatakta partnerimin vahşi olmasını tercih ediyorum. Yaşım ilerlemiş olabilir ama enerjimi henüz kaybetmedim” dedi. Asıl adı Tara ‘Patrick’ olan Carmen Electre, 1991 yılında sahne adını Carmen Electra olarak değiştirmişti.

“Kuş Beyinlilerle Yakın Olmak İstemem”

“Çok da akıllı olmayan sevgililerden bıktım” dedi. Electra, çok ünlü olmayan bir adamla da romantik bir ilişki yaşayabileceğini ama “kuş beyinli” diye tanımladığı kişilerle yakın olmak istemediğini dile getirdi. Carmen Electra, 1998-1999 yılları arasında Dennis Rodman ve 2003-2007 yılları arasında Dave Navarro ile evliydi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler