Ana SayfaDedikoduCansu Dere Merak Edilenleri Yanıtladı

İlgili Postlar

Cansu Dere Merak Edilenleri Yanıtladı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz”in Asya’sı Cansu Dere, Elle dergisine konuştu. Cansu Dere merak edilenleri yanıtladı. Kendisi hakkında samimi açıklamalar yapan Dere özel hayatı hakkında da konuştu. İşte o açıklamalar;

Cansu Dere: “Listelerim Pek Olmaz…”

“Benim öyle ‘Aradığım üç özellik’, ‘En önemli beş kural’ gibi listelerim pek olmaz. Kişiye bağlı. Hissettirdiklerine, birlikte geçirdiğim zamana. Hoşlanmadığım şeyleri net bilirim ama…”

Şöhretin kendisini değiştirmediğini de belirten ünlü oyuncu Dere, “Tanınmışlık bende farklı kimlikler yaratmadı. Kameralar önünde bir ben, evde arkadaşlarla ayrı bir ben yok yani.” dedi.

Cansu Dere Doğallığıyla Kendine Hayran Bıraktı

Cansu Dere Merak Edilenleri Yanıtladı

Hakkında merak edilenleri anlatan oyuncu, “Bugünkü Cansu’nun kalbini fethedecek erkeğin en önemli 3 özelliği ne olurdu” sorusunu “Benim öyle aradığım üç özellik, en önemli beş kural gibi listelerim pek olmaz. Kişiye bağlı. Hissettirdiklerine, birlikte geçirdiğim zamana. Hoşlanmadığım şeyleri net bilirim ama” diye yanıtladı. “Aşkta yapılan en büyük hata ne sizce?” sorusuna ise Dere, “Herhalde sonsuza dek süreceğini sanmak” yanıtını verdi.

“Şöhret Beni Değiştirmedi”

Rol aldığı dizilerle ünü Türkiye sınırlarını aşıp İspanya, Balkan ülkeleri ve İtalya’ya ulaşan Cansu Dere, şöhretin kendisini değiştirmediğini belirtti: “Tanınmışlık bende farklı kimlikler yaratmadı. Kameralar önünde bir ben, evde arkadaşlarla ayrı bir ben yok yani.” Ünlü oyuncu “Bu kadar tanınıyor olmak sizin gibi şöhretin popülerlik yönüyle de pek ilgilenmeyen biri için özgürlük açısından rahatsızlık verici mi” sorusunu da yanıtladı: “Zorlandığım zamanlar oluyor, doğru. Ama genellikle tanınmaktan ya da popülerlikten ötürü değil. Aslında her şey karşılaştığım tavırla alakalı. Beni asıl rahatsız eden kabalık, hadsizlik ve talepkârlık oluyor. Saygısızlık beni sinirlendirir.”

“Asya’nın Yerinde Olamazdım”

Cansu Dere, “Sadakatsiz” dizisinde hayat verdiği Asya karakteri hakkında da konuştu. Ünlü oyuncu, “Siz Asya’nın yerinde olsaydınız ne yaparsınız” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Asya yerinde olmazdım, olamazdım. Çünkü insanın çocuğunun olup olmaması verdiği kararları çok etkiliyor. Davranışlarını belirliyor. O yüzden olaylara verdiğimiz tepkiler aldığımız aksiyonlar tamamen farklı olurdu.”

Dere, “Dizide toksik ilişkiler ve bu ilişkilerden bir türlü kurtulamayan karakterler var. Ve buna aşk diyorlar. Sizce de aşkın içinde hastalıklı ve takıntılı bir ruh hali var mı” sorusunu ise “Aşkın içinde olduğunu düşünmüyorum ama maalesef dönüşebileceği ürkütücü hallerden biri olduğunu düşünüyorum. Saplantılı hisler ve davranışlar aşkın içinde mevcut değil. Aşk güzel bir şey” diye yanıtladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler